jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

fotosession

Av jempa - 30 mars 2008 14:13

Var precis på stan med Daniel. Det var trevligt!

Han köpte nya skor på Stadium och så fotade vi litegranna utomhus. Länge sedan! Får hoppas att det blev nån hyffsad bild iallafall, haha =) Är ju roligt med lite nya foton.

Lägger isåfall upp nåra här l8er on.


Imorgon är det jobb igen, och jag har inte jobbat på...hm vad blir det..10 dagar! Så det känns inte liiika jobbigt som det brukar på söndagar faktiskt :) 

Behövde nog den här ledigheten också tror jag, vila upp sig o få göra lite andra saker.


Btw, jag deklarerade förut idag, jag får betala 385 kr :( BUHU! Fast det hade kunnat vara värre..


 
 
Friday

Friday

30 mars 2008 15:11

jag har inte fått nån deklaration. men skulle inte bli förvånad om jag också måste betala igen:/ huua, jag vill juh HA pengar:]

Fint soffbord förästen:]

http://friday1984.blogg.se

 
Ida

Ida

31 mars 2008 20:22

Så du har fått din redan!?! Själv har jag gått till brevlådan stup i kvarten och kikat.. Känns som på lotto ungefär.. Hoppas att man får nå tillbaka. Men om jag skulle få betala så hade 385:- vart helt ok..

http://www.idahoj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se