jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

resultatet från Birsta City

Av jempa - 26 mars 2008 19:28

 


Nu var man hemma igen! Jag o mami hade tur som träffade på Susanne där ute så vi fick skjuts in till stan, slapp vi bussen :) *skönt!*


Gina Tricot hade smygpremiär där ute ikväll, herreguud va mycket fjorskor det var där! :D Men jag lyckade få tag på plaggen som jag ville ha :) Så det blev ingenting onödigt som det lätt kan bli vid sånna tillfällen, att man blir så stressad o inte hittar någonting o till slut norpar man bara tag i något.


Ah, kom iallafall hem med en randig skjortklänning (gillar sånna jag! hihi), och en randig långärmad top. Blev osäker på om jag hade valt rätt storlek på klänningen så vart tvungen att låna Åhléns provhytt (GT`s var det aaaplång kö till jue), som tur var satt den ju rätt bra. 


Köpte 4 standardglas på Granit också, fick en disktrasa och ett suddigum på köpet, de va ju snällt :) Disktrasan kommer nog till användning iaf! 


Träffade mycket folk där ute också som man känner, kul kul :) 


Ps: systra mi kommer hem ikväll! wiie :) Har saknat henne! 

 
 
hp

hp

26 mars 2008 22:21

underbar dröm hörrö börrö!

men vi kanske är lite lika varandra ändå!:O

ömma smek /hp

http://hanapee.blogg.se

 
Nina

Nina

26 mars 2008 22:37

Hihi, Jännö har saknat på Ninus :D

http://lippan.bloggagratis.se

 
Josefin

Josefin

27 mars 2008 12:01

Ojojoj vilka snygga plagg du hittade.
Smygreklam för gina, nu vill jag också dit!

http://josefinlarsson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido