jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

shoppinglust

Av jempa - 24 februari 2008 19:53


Den här väskan från shoppinglust.se gillar jag massor! Massor massor massoooor! Men än så länge finns den bara för beskådning, den kommer in i Mars, ska bli spännande o se vad priset hamnar på. Kanske, kanske kan den bli min... *önska*


 
 
Filiduttan

Filiduttan

25 februari 2008 11:03

Jävligt snygg, men säkert med den tur man har så kommer den kosta mkt :P Jag är också på väskjakt... axelremsväska... denna va sjukt snygg... "vill ha" för mig med!

http://orginell.blogg.se

 
Anna

Anna

25 februari 2008 15:19

Snygg väska. Ja The hills är så bra...

http://dressingroom.webblogg.se

 
Ingen bild

filiduttan igen

26 februari 2008 15:22

Miu Miu-kopia eller riktig? Hmmm... kopior ja tack... den riktiga kostar typ 1600 DOLLAR... *skratt*
(jag blev så upphetsad att jag googlade efter väskan efter ditt inlägg)... lär va för dyr för min plånbok... suck.

 
Sofie

Sofie

26 februari 2008 15:31

Ja den är fin, men det kanske känns lite väl mycket riffopp på Miu mius cofferbag? Men det beror väl iofs på om man bryr sig om sånt eller ej :)

http://countess.bloggsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 feb 11:25

Ja, det blir ju mestadels att man beställer kläder till Jason, hehe :) Men nu lyckades jag minsann hitta några plagg som jag tyckte såg najs ut.  Från H&M (såklart?).         Och en liten väska minsann blev de!        Den här ko...

Av jempa - Söndag 21 feb 08:55

Igår åkte vi till mamma o pappa, för att fira mamma som fyllt år, i efterskott. Vi har inte kunnat setts på jättelänge, men nu när vi ju även har antikroppar så känns det lättare att ses :) Så skönt! Det är full fart som gäller hela tiden! ...

Av jempa - Måndag 15 feb 08:33

Sweatshirt, 99kr Skinny jeans, 99kr.     Leggings i sweatshirt-material, älskar dessa! 99kr!Allt från H&M. Kände att det saknades en del svarta plagg i Jasons garderob, som lätt kan matchas med alla överdelar/underdelar han redan har....

Av jempa - Lördag 13 feb 12:09

Jaa, haha jag vet, jag har köpt en till "bubble"-lampfot! Men den andra, gråa, passade bättre i sovrummet just för att den är grå o vi kör ju lite grått tema i sovrummet. (Den lampfoten ser ni några inlägg nedan). Så denna, vita, får vara i köke...

Av jempa - Lördag 13 feb 11:58

Jag scrollade på Insta o såg Kenza i flödet i en såå fin kappa/skjortjacka som jag var tvungen att klicka hem! Den kommer från Asos, jättelänge sen jag beställde nåt därifrån, men såg dom var ju massa snyggt. O gratis frakt/returer, sånt älskar m...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se