jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2007

Av jempa - 11 april 2007 18:16

Hittade det här grymma halsbandet idag! :D Handklovar lixom, fanns armband också i samma serie, men det fick bli halsbandet bara. Blir nog coolt i sommar till passande käder! :DBlev även detta ljusgula linne från Gina Tricot, bra med lite bastoppar i sköna, somriga färger!

Av jempa - 11 april 2007 12:32

Skulle jag tagit studenten i år skulle jag nog vilja haft något sånt här! (Lite o gö när man är hemma o sjuk, haha)Klänning från Juicy CoutureSmycken från H&MSkor från Vagabond

Av jempa - 11 april 2007 11:29

Är hemma från jobbet idag också, men mår bättre nu iallafall. Man ska ju inte börja jobba för tidigt, vilket man ofta gör. Det kan ju resultera i att det tar längre tid innan man blir riktigt frisk. Har gjort det misstaget själv, fick gå med en hosta i 2 månader och till slut fick jag åka till akuten för jag trodde jag hostat av mig ett revben (ja, det e sant, man kan faktiskt göra det!), gjorde så jäkla ont! Men det var "bara" en muskelsträckning som tur var =)Ja man lär sig av sina misstag :DMen imorgon blir det back to work iallafall!

Av jempa - 10 april 2007 15:09

Fick nyaste Cosmo idag, snacka om bra tajming =) Tidningar är bra att ha när man e sjukis! Tog en liten promenad till Pressbyrån förut åxå (e väl typ..150 meter dit kanske), blev helt matt av den lilla biten. Men ändå skönt att få sig en nypa luft. Det tror jag man behöver. Köpte en hårtidning där, så nu har jag massa läsning.

Av jempa - 10 april 2007 13:27

Nästa vecka är det jag som ska klippa mig en riktig frisyr! Äntligen! Bokade precis. Känns skönt att göra något annat med håret =) iofs blir det ju inte så himla stor förvandling, men skönt ändå! Längtar redan :DSka gå till Hos Trude (före detta Självfallet). Tror dom verkar bra. Hyffsade priser iallafall och unga tjejer som jobbar där, så det borde bli bra, dom vet ju vad man vill förhoppningsvis! :)Nu ska jag se en film! Och suga på en halstablett, svartvinbärssmak, grymt goda!

Av jempa - 9 april 2007 23:13

Är verkligen jättesugen på en ny frisyr nu! Nu när jag förhoppningsvis har bestämt mig för hur jag ska ha det, är ganska velig när det gäller hår!Tror att det får bli som på bilden jag bloggade upp, alltså den mörkhårigas frisyr =) Så vill jag nog ha! Hoppas bara att jag passar i det!Sen efter jag klippt mig ska jag nog boka tid för färgning också, får nog ta det nästa månad för nu börjar man ju bli rätt pank :D Men är osäker på om jag bara ska färga hela håret i en typ guldblond nyans, eller om jag även ska ha slingor i.. hum, jag vet inte. Man kankse ska ta det lugnt med håret o börja med att färga allt i en o samma färg (eftersom jag är rätt mörkhårig nu), o göra ljusare slingor senare lite närmare sommaren så håret får "vila upp sig" lite, eller nåt! Tål att tänkas på. Men börjar med en klippning iallafall! Nu ska jag gå o sova, och hoppas att den här natten inte blir lika jobbig som föregående! Bläää, jag vill kunna få sova några timmar i sträck iallafall! Vill inte va mer sjuk nu :(Natti!

Av jempa - 9 april 2007 13:31

Jag behöver en ny mascara!Är Max Factor´s nya mascara Masterpiece MAX bra?Såg att den vunnit ett pris Cosmopolitans Beauty awards, så den borde ju vara bra då?Tycker det är kul o testa olika mascaror =) Jag är iallafall fortfarande sjuk. Den här natten var den värsta hittills, mådde illa och drömde konstiga drömmar, samma om och om igen, och vaknade till efter varje dröm. Skitjobbigt! Men sen framåt 03-tiden tror jag att jag sov ganska bra tills jag vaknade vid 10.30 typ *sköönt!*Mår bättre nu än igårkväll iallafall, men det är väl på morgnarna man mår som bäst tror jag. Blir hemma från jobbet imorgon som det verkar som nu iallafall. Blää, jag vill bli frisk nuu!

Av jempa - 8 april 2007 17:36

Ja, nu känns det ganska defenitivt - jag är sjuk. Försökte sova men gick inte, hostade och har ont i kroppen och ögonen svider. Tog tempen också, har lite feber men inte mycket *skönt*Har snart tagit dagens max-dos av Enchinacea också, ska ta en till strax. Det får blir dagens sista. Jag vill inte bli sjuuuuk! Hoppas jag är bättre imorgon.Förut idag mådde jag faktiskt helt okej, orkade gå till Pressbyrån för att köpa 2 Bingolotter till mig o David ikväll (haha, ja vet, men va fan, det är typ Guldkväll eller vad de heter!).Har inte ätit någon mat idag, ingen aptit direkt. Men vi ska beställa hem lite kinamat ikväll. Kanske får en att bli lite piggare! :)Ne, jag ska se ännu ett avsnitt av One Tree Hill nu.Usch vilken trååååkig Påsk-helg jag haft :(

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards