jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2007

Av jempa - 22 april 2007 18:21

Dagen börjar med att syrran kommer hit med sin vovve Diesel (Grand danois). Så Davids föräldrar o lillasyster kommer hit för att hälsa på han :) Sen kom husse och hämtade Diesel. Så då drog jag o David till Stöde o hälsade på mina päron =) Syrran kom hon å med sin nya bil.

Testkörde pappas jeep, kändes ungefär som att man satt o körde stadsbussen, haha :D Man satt grymt högt på nåt vis. Men de va najs :D

Testkörde syrrans bil å, en Renault -88, med sportmotor, haha :D Snacka om olika bilar!

Fick kött och potatisgratäng och bea-sås till middag. Smaskigt! Och jordgubbspaj till efterätt. Blev dessutom lite mat över så nu har jag matlåda tills imorgon också, inte helt fel! 

Sen så körde jag Davids föräldrars Ford hem. Den har jag kört förut så den gillar jag mest :) Men annars vore inte en Jeep fel heller! Om man nu ska köpa bil nån dag asså.  

Nu är det O.C tja!


Av jempa - 21 april 2007 21:24

Både jag o David har gillat den här lampan rätt länge o vi kan inte riktigt släppa den =) Tycker den är skitball! Så vi slår nog till på den när löningen kommer. Den blir snygg i vardagsrummet!















Edit: Vi kunde inte hålla oss, nu är den beställd! Wiiie!

Av jempa - 21 april 2007 18:44

Städade och rensade lite i mina garderober idag! Plockade undan alla koftor och tjockare tröjor och la dom både höögst upp i garderoben och lääängst ner. Skönt att få plocka fram linnen och toppar =)

Så nu är det snyggt där igen! Slängde några plagg också, och så vart det en påse med kläder som jag tänkte att Davids lillasyster skulle få kolla igenom =) Kanske finns något hon gillar där! Är ju snygga kläder, men som man lessnat på och som jag vet att jag inte kommer använda.

Jag har en liten regel för att det ska bli lättare att slänga/ge bort kläder- har jag inte använt det på 1 år så lär jag inte använda det framöver heller. Jag har iofs rätt lätt för att slänga saker ändå =) Tycker det bara är skönt! :D

David gick igenom sina underkläder också, så blev en liten rensning för han med (hihi, jag snodde åt mig ett par Frank Dandy camo-kallingar som krympit i tvätten!). Underkläderna är faktikt något som man lätt glömmer bort att gå igenom ibland. Inte lika roligt att köpa nytt kanske, men skönt med en uppfräschning =)


Av jempa - 21 april 2007 18:33

Var precis på Hemmis med sötisen och köpte bland annat lite godis. För det är ju Lördag så då får man äta det =) Blev dessutom en pizza till middag å. Den var ASGOD! Fast det var på samma pizzeria som vanligt, men den var grymt god! Hawaii blev det, med lite bearnaise på sidan av =) Kan inte äta pizza utan bea-sås längre, haha! Det är typ som att jag inte kan äta hamburgare utan strips. Är lixom nåt som fattas annars =)

Tror det blir en film ikväll! Men vet inte vilken än. Får se!

Ha en trevlig Lördag! 

Av jempa - 20 april 2007 23:05

Kollar alltid på dom här Vans-skorna när jag är på Nilson. Kan lixom inte riktigt släppa dom =) Tycker dom är jättesöta! Ballerina-stuk typ! Och vitt är ju jättefint till bruna fötter på somrarna =)

Jao, jao. Kanske kan bli mina en vacker dag :) *vill*

Av jempa - 20 april 2007 22:12

gäääääääääääääsp!

Tröttast i världen ikväll! Somnade i soffan 19.30 och sov till 21.30 TVÅ timmar, haha =) Missade därmed Talang 2007, om det nu är något att missa egentligen? Jajja, avsnittet finns väl ute på nätet snart ändåså ;)


skönt med helg iallafall! På söndag blir det Stöde för mig och David. Är så grymt sugen på grillat, så det blir till att starta grillen för farsan :D Gott ska det bli! hihi



Av jempa - 19 april 2007 18:49

Jag gillar kaffe =) Med mjölk! Och en sockerbit gärna. Drack en kopp förut och läste boken "Alla var där", asskönt att bara ligga i soffan o slappa! Faktiskt helt okej tjej-bok! :) Mycket New York, mode, kändisar och fester =) Rolig läsning!

Tvättade precis klart också, skönt med nytvättat! Upptäckte att mina garderober ser förj*vliga ut! Måste rensas! Ut med vinter/höstplagg och in med vår/sommarplaggen!! Linnen och sånt tar ju även mindre plats i garderoben än vad höstkläderna gör, koftor o shit, är himla tajt bland galgarna nu, haha. Får bli en rensning i helgen tror jag!

Och jag har en "Tradera-hylla" längst upp i garderoben också, där jag lägger allt som jag inte använder men som man samtidigt kan få ett bra pris på :D Då kan man faktiskt tjäna lite penningar =) Kan ju se om Davids lillasyster vill ha något å, e ju faktiskt roligare att ge bort till nån man känner än att sälja till någon okänd! Tycker jag iallafall!

Men klart de vore najs med lite semesterpengar i sommar också :) ååh, jag vill ha semester nu!!! Bara 9 veckor kvar! "Tjohhoooo!" :D 

Av jempa - 18 april 2007 17:28

jah, det e jag de! Fattigast på hela gatan nu typ. Jag vill ha LÖÖÖÖÖÖN!! Är ju "bara" typ en vecka kvar, lol! o hur kul är det att handla mat för dom sista pengarna då? suger ju!

hm, man kanske ska lösa in Trisslotten som jag vann 25 kr på o ta en ny, kanske vinner typ 50.000 i månaden i 25 år? Vore kanske inte HELT fel ;)

Kirrade en ny bild på frippan nu när jag fixat till den lite själv, man såg ju inget på bilderna jag la upp igår typ, så kanske syns bättre nu =)


Jahapp jahopp, onsdag, dvs Top model :P Måste ta o se dom två sista avsnitten på O.C åxå *ligger lite efter*


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards