jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2007

the golden jacket

Av jempa - 7 december 2007 19:32


Har på mig min guldsiden-jacka från Vero Moda ikväll. Kvällen till ära ;) Med Idolfinal o allt. Kanske inte riktigt därför jag har den, haha, men rätt passande ändå *fniss*

David är på sekofest så han kommer nog hem stupfull senare inatt, förmodar jag. Syster har varit här sen klockan 15 idag, ätit mat o duschat o  hela köret. Vi har t.o.m hunnit med varsin solning på "2 negerkompisar". Men iaf, tror hon skulle dra på daltons pubben snart, och jag orkar inte hänga med.

Kalla mig tråkig. Jag kallar mig trött. 
 
Therese

Therese

8 december 2007 10:06

Bröst, bröst och bröst.. Och rn msdds sånt typ.. Men ja, okej.. lite skoj va den :D

http://Therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

razor

8 december 2007 14:28

haha kallikoare.. du är en makron du!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 3 dec 17:05

Köpte den här mysiga nattskjortan i flanell idag. Jag och A-C var på stan och det var hon som hittade den, precis min stil åxå ju :) Vi hade det så mysigt på stan! Vi strosade i typ 3 (!!) timmar och tog en fika på Waynes. Provade deras jul-latte,...

Av jempa - Lördag 18 nov 10:15


Nu när vårat vardagsrum har blivit ommålat så måste man ju skaffa sig lite nya gardiner osv :) Sammets-gardiner it is! Vita. Tror det kan bli bra, hoppas det iaf! Och två vita sammetskuddar till soffan. Slog till på en vit kruka också, har spana...

Av jempa - Fredag 17 nov 18:05


Blev apless på mitt ljusa hår och kände för en förändring. Syrran hjälpte mig att färga hela huvvet i en guldbrun färg. När man går från blond till brunett är det viktigt att det är lite röda pigment i den bruna färgen, annars finns risken att det...

Av jempa - Söndag 5 nov 17:58


Det blev färgen Silverpil! Och vi är så nöjda med den färgen! Blev en otrolig skillnad i hela rummet. Vi har ändrat om lite, och passat på att rensat bort en massa onödiga kablar som har varit kvar sen vi hade projektor. Rensat bort en del annat o...

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11

Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se