jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2007

Av jempa - 14 november 2007 21:41

Jag behöver nya hörlurar till min iPod! Mina rosa som jag hade har gått sönder! Katastrof jue!

Hittade dessa för en billig penning på Tradera, kanske man skulle gjort sig ett köp? Är  kanske liiite negativ till sånna där plug in ear-lurar dock.. har testat dom som david har och tyckte dom var obekväma, typ grejjer långt in i örat? Låter inte som en hit, men förmodligen en sak man vänjer sig vid.


Imorgon är jag kompledig efter lunch! Härligt kanske man kan tycka, men hade jag fått välja hade jag nog hellre jobbat än att göra det jag ska göra imorgon.

  

Av jempa - 14 november 2007 19:21

Nu på eftermiddag åkte jag och David till Siba för att lömna in datorn på service, igen. Tur jag hade kvar den lilla bärbara datorn jag har fått låna av min snälla kompis Daniel =) Gillar formatet på den här mycket bättre egentligen. Tycker bärbara datorer ska vara lite mindre, det som är soft ju! Min dator e jätteklumpig att ha i knä o så, men med den här funkare perfa =) 

aja, ska förhoppningsvis köpa mig en ny dator senare nån dag. 


Sitter i soffan nu o kikar på nyaste The Hills-avsnittet. Det är en serie man blir beroende av! Kolla in den på www.mtv.com


Ikväll är det Bonde söker fru. O Toppan moddan sthlm efter det =) 


Tjipp o hejj! 

Av jempa - 13 november 2007 21:12

Drömde föresten en jättekonstig mardröm inatt, att jag var hemma i Stöde och så var det massa flygplan i luften som skickade ner missiler (typ bomber), och man kunde se vart dom skulle landa o spränga för det blev småa, bruna blöta fläckar på dom ställena. Och så känner jag att det blir kletigt i huvvet, o så tar jag där o känner att det var en brun fläck! ILLA! Så jag rusade in i huset (vi var utomhus innan) och la mig på sängen som var bäddad i vit spets (okej, scary..) o väntade på att missilen skulle spränga mig. Mamma o pappa var kvar utomhus o provade vinterkappor, schyrrans!!


Mysig dröm? Njae...

Av jempa - 13 november 2007 20:59

Jepp, har skickat tillbaka stövlarna idag. Så nu känns det rätt i magen =) Och magkänslan ska man ju lita på har jag hört. 

Får väl hålla utkik efter några stövlar jag kan ha nu i vinter istället, som är varma! För sånna behöver jag faktiskt =) 


JS: ja, jag tycker dom är normala i storlekarna. Inte för småa iallafall! Snarare en aniiiing stora om man ska vara petig, men inte så att det var störande, men det ryms nog en extra socka iaf skulle jag tro. Och det kan väl vara bra =)


Nu ska jag och min blåa velourdress från Bik Bok (känner mig för övrigt som ett blåbär i den) ta och gå till sängen, dags för att sussa snart. Tänkte läsa lite chick-litt innan =)
Av jempa - 13 november 2007 15:28

Fick tips av min söta polare Sandra igår kväll om hemsidan www.personligalmanacka.com där man kan designa sin alldeles egna almanacka! Så jag donade och grejade o fick till slut till en som jag vart nöjd med! Najs ju! Man kan skriva vad man vill på framsidan och välja färger på bakgrund och text precis som man vill. Gör vardagen lite roligare =)

 

Av jempa - 12 november 2007 19:54

Nästan så att jag ångrar mig nu angående stövlarna här nedanför. Dom är ju riktigt snygga faktiskt... haha


Av jempa - 12 november 2007 19:46

Gick o hämtade paketet med stövlarna förut, testade dom och tyckte dom var riktigt fina! Frågade David vad han tyckte (iofs spelar det mindre roll vad han tycker, hehe, efdtersom han dissar rätt mycket jag har på mig, men vill ju ändå höra hans åsikter), han tyckte också dom var fina! Så jag ställde dom på skohyllan, men efter kanske 5 minuter så kände jag i magen att det var fel.. Näe, jag ska inte behålla dom. Varför? Jag behöver dom inte.

Får en känsla av att dom bara kommer stå där och se fina ut. Iofs är det en bra och rejäl klack på dom så dom är säkert inte lika hala som mina andra skor jag använder nu. Men ändå, ne, jag ska spara penningarna och köpa ett par varma skor istället, som kan användas nu och framöver vintern.

Vet inte vad det ska vara för några, men gärna nåra med ludd i! =) 


Men ni som behöver ett par riktigt snygga mc-boots, så är dessa helt klart värt pengarna!  

Av jempa - 12 november 2007 15:07

ååh, äntligen hemma! Hade sån grym hemlängtan idag på jobbet! Ville bara att dagen skulle ta slut. Men nu är man hemma! Och skönt är det också =) Gjorde en tjej glad idag också, nu när jag skulle hem gick det en tjej framför mig med en SVEA-mössa (vi skulle in i samma port), som även jag hade på mig då (fast inte samma färger), så jag sa att jag tyckte hon hade snygg mössa ;) Hon blev glaad! Tänk att man inte säger sånna saker speciellt ofta, det borde man!


Men nu ska jag ta o diska och sen kanske jag o david ska åka till Siba o lämna in min skitdator på service IGEN. Tror nästan jag ska sälja iväg den när jag får tebax den igen. Vill köpa en macbook! vit ska den va! =)

Den som lever får se.


Nu disk iaf! Ikväll blire tacos för hela slanten!

Tjipp!


Ps: mina mc-boots har kommit! Fick Sms-aviseringen för nån timma sen! Yeay!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se