jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2007

Av jempa - 20 november 2007 19:25

Dåligaste bilden i stan..


Drog iväg snabbt som fasen idag efter jobbet o köpte den efterlängtade gröna mattan! Denna gången fanns den ju kvar iaf =) Hade varit grymt irriterande om den hade tagit slut IGEN när vi var på väg dit, 2 ggr räcker!


Använde mina bruna knästrumpor från Bik Bok idag, hade tagit bort rosetterna på dom förut för ja tyckte det var lite "to much", men jag satte dit dom idag(dom är avtagbara), kände att det var en rosett-dag, haha!

Men rätt sött är det ju faktiskt med rosetter! =)

Av jempa - 19 november 2007 19:50


Känns som att jag mestadels har fått gjort returer på kläder jag beställt. Ingenting som har känts riktigt bra så det har fått skickats tillbaka..

Har ju kollat på den här jackan ett bra tag, testade den (fast mönstrad och i en storlek för stor, men bara för att ha nån aning om hur den skulle se ut) på stan idag, och jag tror den kan bli snygg tillsammans med dom svarta uggisarna ;)

Och den är snyggare irl än på bilden måste jag säga!

Jag ääälskar stora och höga kragar!


Och eftersom jag sålde iväg min lite "finare" vinterjacka för några månader sedan (som jag aldrig har trivits i..) så kändes det såklart att det var något som saknades i garderoben =)


Btw, jag hade ju rabattkoder så jackan sluta på 448 spänn! Det e inte fy skam!


Hoppas denna beställning blir lyckad!

Av jempa - 19 november 2007 16:11

Hej hopp!!

  

Idag blir det lasagne till middag! Är inte speciellt sugen på det egentligen, men de går nog bra ändå! Har cola kvar sen gårdagens filmtittning så då funkar väl allting att äta ;)


Ähh, lika bra att börja me maten! Är hungriiig! 

Av jempa - 18 november 2007 20:11

Jag och syster såg film idag. Och hua vilken yr film! Hängde knappt med. Inte alls lika bra som dom andra 2 pirates-filmerna, tycker jag.

Och så jekla lång också! 2,45 tim. :S

Den får 2 stjärnor av 5.

* * * * *


Aja, efter filmen gick vi o tog varsin solning, känns bra att få lite färg i fejset! Var väldigt behövligt =) Nu gäller de bara att försöka orka hålla färgen vid liv. Får väl ta en till solning nu i veckan.


Nu ska jag o David dricka glögg! Snacka om höög mysfaktor! :)

Av jempa - 18 november 2007 13:27

Jaha, då var det söndag igen! båååring!

Ska inte göra något speciellt idag tror jag, kanske drar på stan en sväng med syster. Får see! Presentkortet från Gina Tricot kliar i plånboken ;)


Drack ingen glögg igår (blev inge chips & dipp heller!), så det kanske blir glögg ikväll istället! Och vi funderar på att se nya filmen American Gangster.  

Nån som sett den?

  

Av jempa - 17 november 2007 23:50

Den dagen "ska" jag få både mina svarta uggs jag beställde igår, och den svarta kashmir-koftan från La Redoute!


Jag lä~~ängtar! ;)

Av jempa - 17 november 2007 17:41

 

Kunde inte låta bliii! Glögg och lussekatter blir det till kvällsmys (före eller efter chips o dippen vet jag inte, hihi)!


Vitlöksbrödet är i ugnen nu och gräddas, till det blir det rostbiff, potatissallad och rödbetssallad. Fanns ingen grillad kyckling kvar.


Nu ska jag duka fram!



tjing! 

Av jempa - 17 november 2007 16:49

Julpynt är väl typ det bästa som finns! På Åhléns hemsida kan man få ett rum att pynta helt som man själv vill! Det blir lätt att man fastnar ett tag!

Så nu ska jag gå o handla lite food på Hemmis, vart sugen på gott vitlöksbröd och kanske lite grillad kyckling o rostbiff med mera, lite röror o sånt där nyttigt! hihih =) 


Såhär blev mitt rum:

 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards