jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Grey´s anatomy

Av jempa - 30 november 2007 16:15

Igår fick jag äntligen min premie från tidningen SOLO. Det var hela säsong 1 av serien Grey´s anatomy. Har ju hört av flera stycken att den serien ska va bra skit =) Så det kan ju bli ett najs nöje framöver!


Sitter i soffan och käkar riktiga lussekatter just nu! O med riktiga så menar jag att dom är hembakade och inte köpta =) Det är davids mamma som kom hit med en påse. Snäll!

Egentligen är det ju middagsdags den här tiden men David var inge hungrig o jag var/är jäättehungrig! Så proppade i mig en förrätt bestående av lussekatter för att stilla hungern ett tag =)


Ikväll är det Idol.. börjar bli spännande nu så man kanske orkar kolla ikväll? Tycker Idol är bäst dom första avsnitten när alla dummhuvven skämmer ut sig. =) 


Va ska ni göra ikväll? 

 
 
Nettan

Nettan

30 november 2007 17:14

Måste bara säga att jag såg första säsongen i veckan och är nu helt fast :) Säsong två måste genast inhandlas!

http://me-and-myself.bloggagratis.se

 
F

F

30 november 2007 18:32

Till och med jag, som inte gillar sjukhus-serier tycker Grays är ganska bra. Fast har bara sett något avsnitt. Måste dock blunda när det skär upp magen på folk.. *iiuush*

http://friday.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se