jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 november 2007

julklappsköp!

Av jempa - 28 november 2007 21:23

Idag gick jag o David på stan o köpte julklappar! Eller, han köpte julklappar.. men jag var en bra hjälp! =)

Jag köpte 2 presenter till syster eftersom hon fyller år imorgon.

Så nu på kvällskvisten har jag slagit in massa paket, det är roligt! =) Speciellt om man har fint inslangningspapper o sånt! Jag tyckte dom blev bra så ja e nöjd iaf =)


Syster var hit o såg på Bonde ikväll, o hon öppnade presenterna dessutom! EN HEL DAG FÖR TIDIGT! skandal! =) Hon fick en vit tvålpump o en tillhörande tandborts-hållare, med svarta grenar på typ =) svårt o förklara men dom va snygga! jag får kirra bild på dom! Hon hade önskat sig dom så hon blev glad.

 


Nu ska jag se Top Model!

tjaa!

 
 
V

V

28 november 2007 23:22

Så jäkla dyrt! Hos en elev dessutom!
Min frissa brukar ta typ 50 spänn.
Det roliga var att jag fick klippa lite själv när jag kom hem, för hon glömde typ hälften. Nooobs.

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan

29 november 2007 11:40

Såg att det var kl. 18 vi skulle vara på altinska.. men jag kanske kan komma ner och vi kan mysa hos dig tills jag ska dit..? Det är ju nära då :D Kraam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 13 dec 20:12

Glad Lucia till er alla mina fina läsare! Hoppas eran fredag har varit tiptop och att ni kanske hade turen att se Lucia! Ha en skön helg! ...

Av jempa - Fredag 6 dec 19:47

Hur söt är inte Jason när han sitter där i sittdelen?! Lillhjärtat, taggad på promenad :) Invigde dojorna från H&M på dagens prommis, dom funkade mycket bra, fick inte ens skoskav ;) o då var vi ändå ute o gick i 1,5 timma. Vi har ju Linas M...

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se