jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 november 2007

julklappsköp!

Av jempa - 28 november 2007 21:23

Idag gick jag o David på stan o köpte julklappar! Eller, han köpte julklappar.. men jag var en bra hjälp! =)

Jag köpte 2 presenter till syster eftersom hon fyller år imorgon.

Så nu på kvällskvisten har jag slagit in massa paket, det är roligt! =) Speciellt om man har fint inslangningspapper o sånt! Jag tyckte dom blev bra så ja e nöjd iaf =)


Syster var hit o såg på Bonde ikväll, o hon öppnade presenterna dessutom! EN HEL DAG FÖR TIDIGT! skandal! =) Hon fick en vit tvålpump o en tillhörande tandborts-hållare, med svarta grenar på typ =) svårt o förklara men dom va snygga! jag får kirra bild på dom! Hon hade önskat sig dom så hon blev glad.

 


Nu ska jag se Top Model!

tjaa!

 
 
V

V

28 november 2007 23:22

Så jäkla dyrt! Hos en elev dessutom!
Min frissa brukar ta typ 50 spänn.
Det roliga var att jag fick klippa lite själv när jag kom hem, för hon glömde typ hälften. Nooobs.

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan

29 november 2007 11:40

Såg att det var kl. 18 vi skulle vara på altinska.. men jag kanske kan komma ner och vi kan mysa hos dig tills jag ska dit..? Det är ju nära då :D Kraam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 19 juli 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :) det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men ...

Av jempa - Måndag 15 juli 11:24


Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :) Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hel...

Av jempa - Lördag 13 juli 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varend...

Av jempa - Torsdag 11 juli 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet! Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men s...

Av jempa - Torsdag 4 juli 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se