jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 november 2007

Dagens outfit

Av jempa - 28 november 2007 15:48

Hämtade ut paketet från Ellos idag; grå tunika o svarta uggs!  


  • Grå top, H&M
  • Grå tunika, Ellos (NY!)
  • Svarta tights, H&M
  • Grå knästrumpor, H&M
  • Svarta "ugg´s", Ellos (NYA!)


Gillade båda grejjerna! Uggsen var kanske lite "tunnare" och hårdare på nåt vis än vad jag trodde dom skulle va och en aning svårformade, var lite knöligt att vika ner dom men de gick ju! Tunikan är jag nog nöjd med också, mina höfter däremot är jag inte nöjd med! tss =) ne men wtf,  dom kan man inte göra nåt åt, tyvärr.

Den där tunikan har ju lixom som en liten mudd nertill så den går in en del, o då ser höfterna ännu bredare ut.. kanske ba ja som tänker påre..vet inte!

 Aja, den blir en keeper iaf! 


Men nu är det slutshoppat åt mig för ett tag! Nu är det nämligen julklappsshopping och present till sis som gäller! :)  

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 19 juli 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :) det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men ...

Av jempa - Måndag 15 juli 11:24


Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :) Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hel...

Av jempa - Lördag 13 juli 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varend...

Av jempa - Torsdag 11 juli 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet! Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men s...

Av jempa - Torsdag 4 juli 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se