jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 november 2007

nya lurar

Av jempa - 14 november 2007 21:41

Jag behöver nya hörlurar till min iPod! Mina rosa som jag hade har gått sönder! Katastrof jue!

Hittade dessa för en billig penning på Tradera, kanske man skulle gjort sig ett köp? Är  kanske liiite negativ till sånna där plug in ear-lurar dock.. har testat dom som david har och tyckte dom var obekväma, typ grejjer långt in i örat? Låter inte som en hit, men förmodligen en sak man vänjer sig vid.


Imorgon är jag kompledig efter lunch! Härligt kanske man kan tycka, men hade jag fått välja hade jag nog hellre jobbat än att göra det jag ska göra imorgon.

  

 
 
Monica

Monica

20 november 2007 22:37

måste det va rosa? titta annars på claes olson dom har massor av olika sorter , dotter har nångummiplupp som fungerar utmärkt som inte ramlar ut ;)

http://bloggoholic.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se