jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 november 2007

nya lurar

Av jempa - 14 november 2007 21:41

Jag behöver nya hörlurar till min iPod! Mina rosa som jag hade har gått sönder! Katastrof jue!

Hittade dessa för en billig penning på Tradera, kanske man skulle gjort sig ett köp? Är  kanske liiite negativ till sånna där plug in ear-lurar dock.. har testat dom som david har och tyckte dom var obekväma, typ grejjer långt in i örat? Låter inte som en hit, men förmodligen en sak man vänjer sig vid.


Imorgon är jag kompledig efter lunch! Härligt kanske man kan tycka, men hade jag fått välja hade jag nog hellre jobbat än att göra det jag ska göra imorgon.

  

 
 
Monica

Monica

20 november 2007 22:37

måste det va rosa? titta annars på claes olson dom har massor av olika sorter , dotter har nångummiplupp som fungerar utmärkt som inte ramlar ut ;)

http://bloggoholic.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se