jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 november 2007

nya lurar

Av jempa - 14 november 2007 21:41

Jag behöver nya hörlurar till min iPod! Mina rosa som jag hade har gått sönder! Katastrof jue!

Hittade dessa för en billig penning på Tradera, kanske man skulle gjort sig ett köp? Är  kanske liiite negativ till sånna där plug in ear-lurar dock.. har testat dom som david har och tyckte dom var obekväma, typ grejjer långt in i örat? Låter inte som en hit, men förmodligen en sak man vänjer sig vid.


Imorgon är jag kompledig efter lunch! Härligt kanske man kan tycka, men hade jag fått välja hade jag nog hellre jobbat än att göra det jag ska göra imorgon.

  

 
 
Monica

Monica

20 november 2007 22:37

måste det va rosa? titta annars på claes olson dom har massor av olika sorter , dotter har nångummiplupp som fungerar utmärkt som inte ramlar ut ;)

http://bloggoholic.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se