jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 november 2007

Bonde!

Av jempa - 14 november 2007 19:21

Nu på eftermiddag åkte jag och David till Siba för att lömna in datorn på service, igen. Tur jag hade kvar den lilla bärbara datorn jag har fått låna av min snälla kompis Daniel =) Gillar formatet på den här mycket bättre egentligen. Tycker bärbara datorer ska vara lite mindre, det som är soft ju! Min dator e jätteklumpig att ha i knä o så, men med den här funkare perfa =) 

aja, ska förhoppningsvis köpa mig en ny dator senare nån dag. 


Sitter i soffan nu o kikar på nyaste The Hills-avsnittet. Det är en serie man blir beroende av! Kolla in den på www.mtv.com


Ikväll är det Bonde söker fru. O Toppan moddan sthlm efter det =) 


Tjipp o hejj! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se