jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2007

Av jempa - 7 oktober 2007 20:47

Jag och David har en riktig myskväll nu! Vi köpte med oss mat från Playa och ser på Ensam mamma söker. Doftljusen är tända, myskläderna är på och filten värmer benen :)

Hur mysigt som helst! NU är det slut på reklamen, dags för mys igen och sedan ska vi se film i sängen och efter det, ja då sussar jag gott =)


Trevlig söndagkväll! 

Av jempa - 7 oktober 2007 14:05


Fanns inga snygga skor på hemsidan, hade velat haft kängor/boots till. =)

Nu ska jag se några Beverly Hills avsnitt tror jag! Det är jättetråkigt väder ute, grått o regnigt, så vill bara mysa idag! 

Av jempa - 6 oktober 2007 21:35

Såg föresten ett jättesött råddjur nu när vi skulle hem från Östermalm! Den stog alldeles stilla under ett träd, både jag o David trodde det var ett sånt där trädgårds-råddjur, tills den rörde på ena örat!! Mitt i villaområdet sprang den omkring.

Hur gullig som helst, ville ta med mej hem :) Vi tänkte ta en bild men hann inte :( 

Av jempa - 6 oktober 2007 21:22


Simba är VÄRLDENS sötaste o mysigaste kisse. Japp, så äre =) Han har en stump till "svans" och det tycker jag är gosigt :)


Jag o David tog en skön prommis till Östermalm för att käka middag. E hade gjort en jättegod tomatsoppa till förrätt och till varmrätt blev det en pizza med bland annat köttfärs o ägg på, den va riktigt smarrig. Och vitt vin blev det för mig, Dejvid var fortfarande knäckt sen gårdagen så han drack alkoholfri cider ;) *hihi*

Även att jag kände av ett glas vin, bra eller anus? hah =) Soft avslappnad blev man iaf!


Nu har vi varit på Videomix o köpt oss varsin B&J´s-glass. Chocolate Fudge Brownie, OF COURSE! Vi ska se film senare, tror den hette Mr Brooks och ska vara en psykisk thriller.. hoppas den e bra, fått bra betyg på imdb.com iaf.Av jempa - 6 oktober 2007 16:08

Gick på Indiska idag för att testa den där halsduken och mössan som dom har som sitter ihop. Testade den men, näe, den fick hängas tillbaka! Dessutom testade jag den här stickade västen. Och inte kunde jag väl låten den hängas tillbaka?? Var ju bara tvungen att köpa med mej den hem :) Jätteskön och säkert även snygg till jeans. Gillar fickorna very much!

Igår när jag kollade så fanns den inte i min storlek, men idag hängde den bara där! :) Wiiee!Av jempa - 6 oktober 2007 12:40

sköönt att få sova ut! Jag vaknade först vid 08, klev upp, såg ett avsnitt av The Hills. Sen gick jag o la mig igen och sov till 12.15 Hur skönt som helst! =)

Nu vill David att jag ska gå o köpa pizza till han.. han var på firmafest igår så han e typ bakis. Pizza till frukost är bra har jag hört! :)


Btw, alla Jennys har namnsdag idag! 

Av jempa - 5 oktober 2007 16:18


Jag o David var o handlade lite middagsmat för nån timme sen, TACOS skare bli!!

Efter vi handlat gick jag in på Indiska en sväng, såg ett par gråa och lite tjockare strumpbyxor på en skyltdocka, jättefina. Men dom hittade jag inte nånstans i butiken tyvärr, men hittade däremot dessa gråa tights. Så dom fick duga! 49 spänn var dessutom ett bra pris!


Får leta vidare efter ett par tjockare strumpisar :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se