jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2007

Av jempa - 10 oktober 2007 19:20

Ja, då ligger man i sängen i lägenheten och fötterna mår inte riktigt 100. En hel dags shopping tär ju en del på dom! Skulle vilja ha fotmassage nu..*sneglar på David..*

Iaf så hittade man ju lite grejjer :) 


  • Stövletter/boots från Skopunkten
  • Rosa/grå randig mössa från Svea.
  • Hårspray från Matrix
  • 2 gråa tights från H&M
  • Petrolblå top från Gina Tricot. Oversized o tajtare nertill, helt okej för 99 spänn!


David hittade till slut jackan från Fjällräven som han letat efter, hittade andra färger men han skulle ha en röd, o de fanns till slut på ett ställe, det sista exemplaret i hans stl också. Den ser ut som dom korta canadian goose-jackorna, fast annat märke dårå =) Jag blev grymt sugen på en jag med! fast en blå! Den var jäätteskön o mysig! Var nära där ett tag att det blev ett impulsköp! Men jag la undan den så ska jag fundera tills imorgon. Den satt riktigt bra och varm! Och varma jackor måste man ha uppöver landet :) E ju förresten nästan kallare här, blåser ju APA i den här staden. 

Men köper jag den så blir det inte många fler köp denna månad, typ.. inga köp alls.


Nu ska jag ta en dusch och hoppas på lite fotmassage ;)



Av jempa - 10 oktober 2007 11:25


 

nu har vi trååååkigt här på bussen! Vi har ätit ybuss egna ostmacka, mazarin, sovit en sväng alla 3, sett film, surfat, läst skvallertidning, lyssnat på musik o just nu delar vi på min nya, långa, lila halsduk :) Den är jättegosig! muuk o söön! :D

VILL VARA FRAMME NUU! 

Av jempa - 10 oktober 2007 08:50

Nu är vi på väg! har åkt i 50 minuter, bara 4 timmar kvar. Tjhoho...... tur man har datorn med sig!

Har solen i ögonen hela tiden, riktigt jobbigt! Är nåt pucko som inte dragit för gardinen...irriterande!

Sis har iallafall med sig bullar! gott skare bli ;) Jag får bjussa tebax med lite internettid, hihi =) 


L8er! 

Av jempa - 9 oktober 2007 23:03

Var på sminkparty hos min storasyster idag tillsammans med min svärmor =)

Mary Kay-produkter. Vi fick prova lite handcremer, (silkeshänder fick man, jättemjuka!) och även en ansiktscreme och därefter en foundation. Alla (ja vi var 8 stycken iaf) satt vid köksbordet med varsin liten spegel framför sig så fick man prova.

Jag brukar inte använda foundations, mest för att jag tycker det gör min hy ännu torrare, men den som jag fick prova nu var jättebra, visst såg man ändå dom "fläckar" som är torra, men jag blev inte alls lika sträv i ansiktet som jag brukar bli, och om man e duktigare på att använda ansiktscreme morron o kväll så tror jag det blir bra =) Fick ju hjälp med att välja ut rätt ton som passade också, så de va bra. Så jag köpte mig en foundation! Känns bra =)


Näe, bäst o kolla igenom packningen för o se om man fått med allt! Kanske finns något linne man skulle kunna skippa också? brukar ju va så ;) 


Ha det bra alla! O har ni tur kanske de blir en bloggning från bussen imorrn.

Kram! 



Av jempa - 9 oktober 2007 17:45

Så äre! Så imorgon bitti åker jag, David och sis (japp, hon fick hänga med, hihi) till stockholmo! Vi stannar där tills på fredag eftermiddag då vi åker hemöver igen. Vi har fixat lägenhet vid Odenplan, samma som jag o David lånade i somras, så det känns najs!


Har inte direkt något speciellt jag skulle velat köpa, men ett måste är ju att besöka den nya, stora SKO-GALLERIAN! =) Put feet first, heter den tror jag. Ska bli.... intressant =) Har hört att det är galet stort där. Så jag antar att man borde komma ut med iaf ett par dojjer?


Självklart drar jag med mig min lovely dator =) No worries! hihi

Av jempa - 8 oktober 2007 19:44


Vi såg ju den här filmen i helgen. Och den var riktigt bra! En psykisk thriller som jag tycker ni ska se! Och jao, Kevin Costner, han är ju lite läcker faktiskt, haha :D Gammgubben bah.


Av jempa - 8 oktober 2007 18:54

Okej, från att jag vaknade, ja, alltså t.o.m från då jag fortfarande låg kvar i sängen imorse tills nu så har jag haft nervryckningar i ögat, eller typ ögonlocket! Skitjobbigt! Och det är bara vänster ögonlock. Varför går det inte över?! Känns som att hela ögat studsar o att alla kan se, men jag kollade och man ser bara att den där ögonfransraden skakar. Helt gälet juh! :D



Av jempa - 8 oktober 2007 18:27


  • Underbart schampo från Kérastase! Doftar lovely och gör håret mjukt och glansigt!
  • Porer på näsan eller i hela T-zonen är väl inte så sexy direkt. Dessa Soft Clear Up Strips från Nivea är plåster som man sätter på näsan och låter verka och drar bort efter 10 min. Och det funkar! Det följer med massa  porer!
  • Lipbalm från Rosebud. Funkar jättebra och gör läpparna mjuka.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards