jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2007

Av jempa - 14 oktober 2007 18:17


Igår kväll när jag kollade på IKEA´s hemsida för att se om den gröna mattan fanns inne så gjorde den de. Idag när vi var dit var den slut, typiskt!! Men dom skulle få in fler till veckan så det verkar som att det blir en till tur dit ut...

Vi köpte iallafall det andra som vi tänkt köpa; gröna ljus o gröna kuddöverdrag. Blev även presentpapper och snören, blir nog fina julklappar i år :) Snyggt med guld o silver jöh.



Av jempa - 14 oktober 2007 15:39

Ska snart på IKEA o köpa grön matta! Och gröna ljus också som Mikaela tipsade om, hihi =)


  • Grå top, H&M (NY!)
  • Svart tunika/klänning, MQ
  • Gråa tights, H&M (NYA!)
  • Boots/stövletter, Scorett


Har precis varit på stan med Sandra och Camilla. Väääldans trevligt. Blev en fika på Charm tillsammans med Camillas gamla arbetskompisar också, trevligt! Pernilla dök upp hon med.

Trevligt sällskap och god latte, kan inte bli mycket bättre va? =)


Så har precis sagt hejdå till Sandra och Camilla som är på väg hem till huvudstaden igen, tråkigt.. Men får träffa sandra snart igen, om bara 2 veckor :) Känns bra!

Har bara svidat om en snabbis och nu är det dags för IKEA. Imorgon är det jobb igen, känns inte så jobbigt som det brukar denna söndag, med tanke på att jag varit ledig 5 dagar :)

Av jempa - 13 oktober 2007 16:42

 Jess bocks, David har tjatat om att han tycker gröna ryamattor är snygga. Jag har varit skeptisk ett tag, men sen fick jag se nån sida på internet där dom hade en grön matta i vardagsrummet. Och det piffade faktiskt upp ordentligt, på ett positivt sätt! :)

Så igår när vi kom hemfrån stockholmo kollade jag i IKEAS oktobernyheter-katalogen som låg innanför dörren, och där fanns precis en sån matta vi skulle haft! Så den ska nog inhandlas imorgon förhoppningsvis =)

Tillsammans med några gröna kuddar i soffan och kanske en grön löpare på bordet så kan det nog bli perfa! Vårat vardagsrum är ju annars rätt tråkigt, ek-möbler och beige soffa.

En grön matta vore på sin plats! =)

Av jempa - 13 oktober 2007 16:18

Sitter på David jobb nu o bloggar och är inne på min andra latte =). Hjälper han även lite med all post som ska skickas iväg, hur många brev som helst! Dom får gå ut någon helg var i kvartalet (typ, nåt sånt..) och jobba, är ju bra med lite extra penningar =)

Lite drygt bara när maskinen krånglar, verkar vara det som tar mest tid, annars e de bara att mata på med papper o kuvert så fixar maskinen resten =)


Sen efter jobbandet så ska vi gå o handla mat, T A C O S!! Och så blir det film ikväll, nyaste Beck; I Guds namn. Och även att det är sista Beck-filmen! Iaf av vad jag hört. Tråååkigt! Vad ska då Persbrandt pyssla med vid det här laget?


Btw, har ni börjat använda vinterjackan redan? Har sett flera stycken idag som har dom på sig. Jag är sugen på att börja använda min nya också, hihi, men vad ska jag då ha på mig när det e -30 grader ute? Nja, tror jag ska köra med skinnjackan och min vår/höstjacka från Peak Performance ett liiiitet tag till.

Men det är ju bra svårt att låta bli nya jackor också.. :)

Av jempa - 13 oktober 2007 13:40


  • Svart klänning/tunika, MQ (NY!)
  • Gråa, ribbade tights, H&M (NYA!)
  • Knästrumpor, Gina Tricot
  • Svarta stövlar, Wedins (NYA!)

Blir nog en grå kofta och skinnjackan på ute, och halsduk, ser kallt ut utanför fönstret!
Av jempa - 13 oktober 2007 08:22

Jag vaknade vid 08 idag med. Brukar kliva upp och sedan gå o lägga mig igen, så är väl snart dags för lite mer sömn tror ja. Är så upprymd över vad jag ska ha på mig idag, hihi, har ju massa nya kläder och skor/stövlar! haha =) Känns kul! Och känns dessutom himla bra att man inte är pank heller, för är ju typ 2 veckor kvar till löning. Inge roligt att shoppa om man inte har råd med det.

Därför tänkte jag göra slut på dom sista pengarna (nästan iaf!!) till min frisör, hähä =) Mitt hår ser ut som CRAP! Utväxt som heter duga och slitna toppar deluxe. Ska nog boka tid till veckan. Det är mitt hår värt! Sist jag var till frisörskan var i slutet av juni, dvs nästan 4 månader sedan. Hua, då kan ni ju tänka er hur barret ser ut... 


*gäsp* 

Nu ska jag joina David i sängen!



Av jempa - 12 oktober 2007 16:27

Sitter på bussen på väg hem nu, hade ju egentligen tänkt ta 17bussen från sthlm, men vi var vid t-centralen redan vid 15 och mitt sällskap tyckte vi kunde höra om man kunde boka om biljetten och ta 16-bussen istället. Och det gick så det blev en tidigare buss hem. Skönt iofs o slippa vänta, men grymt tråkigt att inte få åka samma buss som sandra o camilla :((...hade sett fram emot det ju!


Blev iaf shopping idag också, ett par skinnstövlar från Wedins, köptes på Karlaplan av alla ställen, haha =) David hittade även 2 par grymt snygga jeans som han köpte.


Jag är supertrött nu så ska nog försöka sova en sväng.  

  

Av jempa - 11 oktober 2007 17:52

Oj, har gått på stan i typ 6 timmar. Helt gälet =)


Jag har inte tyckt att jag passar i färgen rött, men jao, vad gör man då? Jo man köper en vinterjacka i den färgen,haha =) Ne men jag tycker det e grymt snyggt med röda vinterjackor! Så det fick bli en röd, lång från Everest. Tycker inte bilden stämmer riktigt för färgen är mer röd irl, ser mer orange ut på bilden nästan =)


Sen hittade jag värsta kapet på MQ! Svart klänning med tygklädda knappar bak och med snörning under brösten, kass bild men lite syns kanske iaf. Den kostade enbart 174 riksdaler =)

Sen blev det inge mer idag faktiskt. Letade efter ett par svarta skinnstövlar på Wedins, men fanns inte min size, ska spåna vidare imorgon, finns ju några wedins att kolla igenom i den här stan! ;)


Sistah köpte också vinterjacka, en kort från Everest, så rätt kul att vi alla 3 kommer åka hem med varsin skön vinterjacka =)  


Sandra, såg att du ringt mig, jag e klantig o glömde mobben kvar i lägan, så jag ringde dig precis men du kanske ä en workergirl nu den här tiden, inget svar iaf.. :(

Vi ses imorgon! Känns otroligt roligt tycker jag :) Får vi spendera 4,5 timme extra! yeaayy!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards