jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2007

dinsko-stövel

Av jempa - 16 oktober 2007 21:25

Dessa fanns på Dinsko idag, testade den färgen och en svart. Men, jag vill nog ha ljusbruna eller mörkbruna! Så himla mycket snyggare! Okej, svart hade faktiskt funkat riktigt bra, men luddet i stöveln var vitt, då blev jag negativ, inte lika fint o ha dom nervikta då om luddet ger så stor kontrast till färgen på stöveln, men så är jag nog väldigt petig också :)

Men jag kan lova, dom var APSKÖNA, o jag gillar modellen! Grymma till jeans!

Jag ska hålla utkik efter ett par ljus/mörkbruna "uggs", :) No matter what!


 
 
bambi

bambi

16 oktober 2007 21:57

Ja, dom var väldigt fina! Gillade den färgen på bilden... skulle också gärna vilja ha ett par! :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

SN

17 oktober 2007 13:04

Har du inte tillräckligt med stövlar nu???

 
Nina

Nina

17 oktober 2007 16:38

Haha har morsan lämnat en kommentar också..:) Lite anonymt så där ;) Svårhackat verkligen.. S*

http://lippan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 16 nov 09:12

La precis en beställning hos Caia. Tänker att jag ska testa deras toner som sägs ska vara så bra.. så bara hoppas jag också tycker det :) blev ett hårband och en neccessär också, dom har 20% på allt just nu, förutom just hudvård. Det är ju lite syn...

Av jempa - Lördag 6 nov 13:58

Hur lätt är det att stå emot allt puttinuttit o fint till nyfödda då? Näe inte särskilt! Detta set och det nedan klickade jag precis hem från Lindex. 25% på ALLT där just nu, så då passar en på :) Nu när RUL är gjort och jag är 23 veckor in i ...

Av jempa - Onsdag 27 okt 14:07


Idag går jag in i vecka 22.över halva tiden jar redan gått! Veckorna går så fort nu tycker jag. Hur mår jag då? Jag har haft en del illamående, från typ vecka 8-9 tills typ förra veckan då det började avta en del. Men jag kan fortfarande bli il...

Av jempa - Lördag 23 okt 20:55


Precis beställt dessa från Zalando. Gillar att sulan ser ordentlig ut och förhoppningsvis är dom inte lika hala som dessa sortens skor annars brukar vara. Jag tror dessutom dom kommer passa mina svullna gravidfötter bra längre fram i vinter :) ...

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se