jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2007

Av jempa - 16 januari 2007 19:52

Var en sväng på stan med syrran idag. Gick förbi Duka, där jag såg dom här jättefina muggarna! Med tanke på färgen (ljusblåa) så trodde jag först att det var någon ny vårkollektion (heter det det för porsling åxå? hihi). Men ne, för det var 70% på typ nästan allting! Butiken ska nämligen lägga ner. Så jag fick köpa dom här 4 supersnygga muggarna för endast 36 kronor!! Sjukt! I like it! =)Nu blire Beck-Gamen

Av jempa - 15 januari 2007 19:13

Hade fått en avi från posten att jag hade ett paket att hämta ut. Så hade ingen aning om vad det var förrän när jag hade hämtat ut det så kom jag på att det kanske var premien somjag skulle få av tidningen Glamour som jag börjat prenumerera på! (Betalade 153,50 kr o fick 6 nummer + detta lancome-kit! Sjukt bra pris!)

Lancome Hydra Zen-kittet! Och det var det ju =)
Grymt bra! Hade tänkt o sälja det fgörst (det e värt över 500 kr!), men när jag öppnade det så ångrade jag mig :D

1 anti-stress dagcreme, full storlek, 50 ml
1 nattcreme, 15 ml
1 Eau de parfum, Miracle So Magic, 7 ml
1 lipgloss, Juicy Tubes, 7 ml


Både parymen och läppglanset doftar jättegott! Krämerna ska jag testa senare innan sängdags =) Men är det Lancome så brukar det i regel bara vara mycket bra produkter!

hejja hejja! :D Vilken härlig måndag det blev!

Av jempa - 14 januari 2007 20:23

Fredag: Jag åkte 07.45 med bussen från Sndsvall. Jättelite folk på bussen så jag satt längst bak o bara slappa! Jag kom ner vid 12.10-tiden Sandra mötte mig på T-centralen =) Vi åkte först hem till henne med mina saker, sen drog vi ner på stan på en gång. *shopping shopping!* Köpte en jättefin kortärmad hoodie från Bik BOk med rådjur på (bloggade bild på bl.a den för några inlägg sedan) och en tröja från Gina Tricot! Sen så käkade vi på Max, var grymt gott! Var in en sväng på Topshop åxå, men fanns inte alls lika mycket fint där i butiken som på hemsidan, och det var ju lite synd. Efter vi ätit på max så drog vi hem till Sandra igen. Vi softade och såg några O.C avsnitt, hon har alla boxarna så blev en hel den O.C-tittande i helgen :D *gillas*Sen såg vi på Lets Dance, och Sandra gjorde en jättegod pasta sås med skinka o champinjoner och pasta till såklart! gottigt =)Sen kollade vi på några till avsnitt av O.C och somnade runt 01.30-tidenLördag: Vi vaknade vid 09.30, käkade frukost, scones! gott =) Och blev tokmätt båda två, drog ner på stan igen, shoppade =) en A-linjeformad brun tröja från H&M Trend blev det, och halsband från Glitter. Är osäker på om jag ska lämna tillbaka halsbandet.. får se! Det var ju fint, men upptäckte att det fanns typ likadana på H&M för billigare peng =)Gick in på The Body Shop åxå och köpte en ny Body Butter, Papaya blev det! Köpte även en liten present till David =) Fotkräm för extremt torr hud =) Så den blev han glad över.Sen så bokade vi 2 biljetter till The Holiday som vi skulle se på Söder. Drog hemåt, på bussen ringde Sandra pizzerian o beställde 2 calzone åt oss som vi tog med oss hem till henne. Smarrigt =) Spelade lite på Sandras 8-bitars Nintendo (kuuuul!) innan vi drog till bion som började 21.15 Gryyyymt mysig film! Ska köpa den så fort den finns ute på DVD. =)Vi var hemma typ 23.45 Så vi såg några O.C avsnitt till, hih =) Sen somnade vi runt 02.Söndag: Dags att åka hem :( Jättetråkigt. Helgen har gått jättefort! Vi hann iaf se ett O.C avsnitt innan vi var tvungna att dra till T-centralen vid 13-tiden. Det var jättelite folk på bussen den här gången åxå, så jag satte mig på samma ställe såklart, längst bak :D Skönt att kunna sträcka ut benen.Var snökaos efter Gävle hela vägen hem, så bussen var försenad 20 minuter, men de gick bra ändå. Har man en iPod så funkar det mesta =)Ja, nu e det väl dags att sova snart, för imorgon är de jobb igen! Boooring!

Av jempa - 11 januari 2007 20:41

Var på IKANO huset idag med sis och F! Var ute efter ett par snygga, svarta vintagestövlar i skinn, men hittade inga! :/ (Kanske hittar i Sthlm?) Däremot hittade jag denna söta kofta på JC! Och gissa priset då.. jo, 99 spänn! Tokbra pris, tänkte jag o gick till kassan :D Var jättemycket sött som dom höll på o sätta ner priset på när vi var där! Ångrar mig lite att jag inte köpte det där leopard-sovlinnet, för 29 kr! Och trosor för samma pris!Jajja =) En söt kofta blev det iaf! Ska ta o se Happy Feet nu! Får se om jag bloggar nåt i helgen, tror Sandras internet krånglar lite.. Men isf, hinner ja inte blogga en snabbis imorgonbitti så får ni ha en bra helg! För det ska jag ha! =) Kram

Av jempa - 10 januari 2007 19:51

Såg på Bik Boks hemsida att en del av vårkollektionen hade lagts ut. Såå himla mycket söta plagg! Gillar den där söta skjortan med puffärm!Puffärmar är en fin detalj tycker jag =)Det där vita linnet med små hjärtan var åxå jättegulligt! (Var det det linnet Sandra hade köpt måntro?).Ja, och den kortärmade hoodien då! Med små rådjur på?! Gaah, vill ha =)

Av jempa - 10 januari 2007 17:48

Tanken var att jag skulle direkt efter jobbet gå o sola. Men jag har haft ont i huvudet heela eftermiddagen, så kände att jag inte pallade o sola idag. Får väl ta det imorgon istället tror jag. Har tagit en Ipren, men verkar ju inte bli bättre ändå :(Imorrn ska jag o sis ut på IKANO huset åxå o kolla lite på skor =) Kan bli kul! Får skjuts av F *snällt*Sen så har man heeelg! För vissa (jag dårå, hihi) är lediga på Fredag :D yeahyeah! Då blir det Stockholm i helgen för hela slanten! Kommer bli najs =)Nu ska jag se AFV och bläddra lite i La Redoute´s vårkatalog som jag fick idag!

Av jempa - 9 januari 2007 19:36

Hittade ett par billiga jeans igår på H&M faktiskt, 398 kr! Modell Loyal, tighta med bootcut, men själv skulle jag vilja säga att det är raka ben. Riktigt mörkblå denim, med fickor utan kruseduller på.. Helt okej! =) Hittade en oversizad tischa idag åxå, grymt skön! *like*Nu ska jag duscha o sen är det Ugly Betty, får se om jag ska se Offside senare ikväll åxå =) Det sägs ju att den ska vara lite rolig! Får se vad David säger, roligare o kolla båda 2 än själv =)Kramkram

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards