jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 september 2007

EM möbler

Av jempa - 30 september 2007 15:59

Idag tog jag och David en tur till Matfors och EM möbler. Skulle bara kika lite där, är ju så kul för det är så himla stort och flera våningar! Hittade massa fint =) Men det enda som passade våran plånbok nu var dessa panellängder, som det dessutom var 50% på, så blev bara 99 kr. :) Följde även med en sån där uppfållningsremsa tydligen, stog det iaf på förpackningen.


Jag tror dom blir fina i vardagsrummet!


Sen på vägen hem blev det storhandling! Så nu är både kylen och frysen full (nästan) med mat! Känns skönt :) 
 
Veronica

Veronica

30 september 2007 16:48

Ja, dom har massvis me fint där!
Jag är inte bakis idag, drack inte så mycke igår eftersom jag skulle köra till Matfors idag ja me. Var o firade lillebror som fyllde år.

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Petrus

Petrus

30 september 2007 19:16

Man kan väl säga att jag är lite kvinnlig av mig =D

http://petrusnyquist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se