jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 september 2007

önskelista

Av jempa - 23 september 2007 21:08

saker jag önskar att shoppa inför hösten/vintern:


  • Grymt snygg kofta från Indiska (I´m in love!)
  • Nya höstskor/boots utan klack!
  • Snygga jeans från Carlings! presentkort där jue :)
  • Blå vinterjacka från Bik Bok
  • Uggisar :)
  • Mysig halsduk från Mango
  • Tjockare strumpbyxor, gråa
  • Stickad, stor cardigan/tröja som klänning



sen är det säkert 1000 saker till som jag vill ha på min önskelista, som jag inte kommer på nu =)

Nu ska jag se på filmen "50 first dates" i sängen.


Godnatt och sov gott!

 
 
Ingen bild

sandraaa

23 september 2007 22:07

Helloo!
Mysigt med stöde!! hihi. Jag kommer upp den 13-14 okt som det ser ut nu. Sedan har jag en och en halv vecka semester 19-28 okt, vill du komma ner över helgen då? Shoppa med mej!! Jag kan kolla halsduken på torsdag om du vill, då är jag ledig!! Saknar dej! Hälsa tillbaka till sivan divan o dennis! Puss!

 
Marika

Marika

24 september 2007 14:42

Hej! Din blogg är en av alla jag följer, så nu har jag lagt till den som "favoritbloggar" på min blogg. Hoppas det är okey!

http://metrobloggen.se/MariQua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Av jempa - Måndag 29 aug 21:45

Här passade jag och Jason på att ha en liten picknick i favorit-lekparken medans Leon sov sin lunchvila. Supermysigt. Packade ryggan med vatten, banan och en kexchoklad. Perfekt! Nya kläder från Lindex. Jason har börjat gå in i stl 110 nu så de...

Av jempa - Söndag 21 aug 21:25

Hallå allihopa! Här har det varit lugnt ett tag, bloggsemester kan man säga :) Tänkte köra en liten uppdatering ang Leons utveckling, för nu händer det massvis! Han är fortfarande den gladaste, lilla killen vi mött och det säger alla som trä...

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se