jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 september 2007

Kvällens outfit

Av jempa - 22 september 2007 19:30


  • Basker, H&M
  • Vit polotröja, Zara
  • Svart klänning, MQ
  • Tights, H&M
  • Gråa knästrumpor, Gina Tricot
  • Stövlar, Din Sko


Jag o älsklingen åkte o käkade Kinamat så här på lördagskvällen. Himla gott var det! Blev friterad fläskfilé.

På hemvägen stannade vi till på ICA o köpte smågodis. Tänkte nog se en film ikväll, eller några Beverly Hills-avsnitt, o då är ju godis ett fett måste! haha


Såg det sista One Tree Hill-avsnittet förut på säsong 3. Så nu måste jag vänta enda till december när den 4e boxen kommer ut. 

O jag ska bannemej hålla mig ifrån att ladda hem avsnitten också, haha =) 

 
 
Rebecca

Rebecca

22 september 2007 23:13

Älskar one three hill :D

http://www.rebeccanilsson.bloggagratis.se

 
Petrus

Petrus

23 september 2007 02:13

Ja, det va också skit bra. :D Det är ju kul att kunna se hur många som läser och så. Man får slå sina egna rekord. :)

http://petrusnyquist.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

23 september 2007 12:01

Ja är supernöjd!! Var den sista dem hade i xs också så jag hade verkligen tur! Ska lägga upp en bild på den på bloggen så får du se ;)

http://camish.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sandra

23 september 2007 22:08

Helloo! Söt basker :D Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se