jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 september 2007

så himla trött!

Av jempa - 21 september 2007 18:17

Helt färdig nu. Kände på eftermiddagen på jobbet att det gick riktigt segt och jag var jättetrött, mådde lite illa på bussen hem också.

Vi är rätt stressade på jobbet nu o har varit det hela veckan, folk e sjuka om vartannat så vi har inte fått haft det "som vanligt" på jättelänge, har varit knas enda sen vi kom tillbaka efter sommarsemestern.

Så jag kom hem, o sov en sväng, 40 minuter bara. Sen kom älsklingen hem med pizza. Jag åt nästan upp hela pizzan :O Trodde ju att jag mådde illa jag, men hur kunde då pizzan slinka ner så lätt?

Måste vara så att jag är övertrött på nåt vis.. inter helt otroligt. Kliver upp tidigt och stressar nog undermedvetet på jobbet. För tycker själv att jag är en rätt lugn person men jobbar ändå med snabbt tempo.

Mår fortfarande knas, och fryser oh svettas omvartannat. O det vet vui ju alla vad det kan tyda på; influensa. NOT AGAIN PLEASE!!##E#¤

Så jag har tagit mig en echinachea-brus och sitter o smuttar på Sheridan´s nu. ALkohol tar väl död på bakterier? ;)

Aja, trodde det kunde bli en utgång ikväll eftersom jag kände mig riktigt på hugget idag före lunch, innan det bara slog till!

Så nu blir man väl hemma ändå! Crap..


"Jag ska lägga mig tidigt o sova, så ring inte mer är du snäll.. och det, det måste jag lova!"

*fniss* sis, du vet, nån mer som vet vart texten hör hemma? =)

 
 
Veronica

Veronica

21 september 2007 18:30

Ty just nu idaaag, så kööpte jaag. En liten ros i en blomsteraffär *sjunger*

http://ceekay.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se