jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

fina gardiner :)

Av jempa - 31 augusti 2007 18:10

Idag blev det en tripp ner på stan igen. I jakt på en ny, vanlig bh och några trosor. Hittade en 98-kronors bh på H&M, tycker faktiskt dom är bra! Köpte även en ny, vardagsmascara, Max Factor 2000 calorie, den kostade bara 79 kr just nu, det är en bra mascara faktiskt så bäst att passa på! Blev även nya remove make up-servetter och sånna där plåster man sätter på näsan för at ta bort porer, LOVE IT! David me =) E så kul när man drar bort plåstret o man ser hur porerna följer med! De bara måste ni testa! Nivea Soft Clear-up strips.


Och stans bästa trosor finns ju som vi alla vet på Gina Tricot, så där köpte jag 3 stycken Hankypanky-wannabe-trosor =). När jag var där på Gina så hittade jag även en fin kappa, Audrey Jacket, hette den. Så jag testade den o tyckte den va snygg, kragen hade däremot HEMSKT gärna fått vara lite högre, så den fick minuspoäng! Men jag la undan den tills imorgon iaf så man kan fundera. Gillar dom stora knapparna och volymen! Men mja, hela stan lär väl gå runt i denna kappa, så ska kika runt lite i andra butiker också =)


På Indiska hittade jag jättefina gardiner! Gosh, very in love =) MMS:ade bild på dom i butiken till David o frågade om ja skulle köpa, "Köp!" fick jag som svar, o jag är inte den som sätter mig på tvären ;) Dom hade även erbjudande nu, att om man köper 2 gardinlänger (o de vill man ju gärna ha) så fick man 75 kr rabatt, så de blev riktigt bra pris faktiskt.

Så nu ska jag stryka o fålla upp dom (jag har en sån där fållnings-tejp, överlägset!). För nu ska de bli fiiiint i sovrummet! Hoppas jag iaf =)


Saknar min Sandra!! Måste komma ner o shoppa me dej SNARAST!

 
 
Tessan

Tessan

31 augusti 2007 18:44

Åååh, så mkt fint du hittar!

Gardinerna digga jag rätt mkt med.. skulle vilja ha jag åååÅ!!! :D

*krama*

http://therese.bloggagratis.se

 
Xarah

Xarah

31 augusti 2007 21:33

Jättefina gardiner. [:

http://krysset.bloggagratis.se

 
Petrus

Petrus

1 september 2007 00:49

Snygg kappa, eller är det en jacka? :) Snygg iaf.

http://petrusnyquist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 24 maj 19:01

Vi var på väg att köpa ett skalset på Marketplace, men när det uppdagades att det inte hade gummihällor så struntade vi i det, det kändes ändå ganska avgörande. Men så såg jag att Lager 157 hade erbjudande nu på skalset, 350 spänn! Perfekt ju :) ...

Av jempa - Fredag 22 maj 21:28

Sååå söta kläder så kunde inte låta bli! Kappahl levererar! Den där dressen hade Jason även i somras när han bara var 2-3 månader, så gullig! Så passade på att köpa en ny i hans nuvarande storlek innan han blir för stor för dessa plagg. Men hur...

Av jempa - Tisdag 19 maj 15:12

Igår åkte vi på en liten utflykt till Naturlekplatsen i Övre Bredsand. Hade bara läst om den på Sundsvalls Kommuns fb för två år sedan då den precis blivit klar, oklart om många vet om den egentligen för har annars inte hört om den sen dess. Så ...

Av jempa - Söndag 17 maj 21:22


Söndagkväll igen då, går inte veckorna väldigt fort? Jag börjar redan gruva mig inför att börja jobba igen till hösten :/ Ny chef dessutom gör inte saken bättre. Gruvsamt.. Jag vill vara med Jason jämt!! Hehe :) Men helgen var mysig iaf! Jag och ...

Av jempa - Tisdag 12 maj 15:24

Idag lunchade vi med Pia på Invito! Ääntligen fick vi ses! Vi har ju inte setts pga Corona, tror det e minst 2 månader sen vi sågs. Men eftersom vi alla är friska så passade vi på att ses. Men alltså, på Invito var det proppat med folk! Och det ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se