jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2007

softa hela dagen!

Av jempa - 19 augusti 2007 14:07

Var ner på stan en sväng nu, kikade på Carlings lite, jag fick ju presentkort där när jag fyllde år. Jag ÄLSKAR presentkort, speciellt när man har lite peng på kontot. Då kan det vara värt mycket!

Hittade dock ingenting där, tänker nog vänta mer framåt hösten när alla snygga koftor o hoodies har kommit in, och nya jeans! Jag behöver nya JEANS!!

nu är det bara massa gamla kläder där som funnits hela våren o sommaren känns det som.

Har ju även presenkort på Bik Bok också, men där orkade jag inte gå in. Ska ta det senare i veckan :)  


Nu tänkte jag såhär, att eftersom jag varit ut en sväng idag (förutom imorse då när jag jobbade, som för övrigt gick kanonbra!) så ska jag ligga i soffan hela dagen o se filmer o serier! Jag såg att Brokeback Mountain börjar nu på Canal +Film 1, den kanske man ska orka se. 

Har ju faktiskt fortfarande ont i halsen, så nu ska jag löka!


Tja! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se