jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2007

softa hela dagen!

Av jempa - 19 augusti 2007 14:07

Var ner på stan en sväng nu, kikade på Carlings lite, jag fick ju presentkort där när jag fyllde år. Jag ÄLSKAR presentkort, speciellt när man har lite peng på kontot. Då kan det vara värt mycket!

Hittade dock ingenting där, tänker nog vänta mer framåt hösten när alla snygga koftor o hoodies har kommit in, och nya jeans! Jag behöver nya JEANS!!

nu är det bara massa gamla kläder där som funnits hela våren o sommaren känns det som.

Har ju även presenkort på Bik Bok också, men där orkade jag inte gå in. Ska ta det senare i veckan :)  


Nu tänkte jag såhär, att eftersom jag varit ut en sväng idag (förutom imorse då när jag jobbade, som för övrigt gick kanonbra!) så ska jag ligga i soffan hela dagen o se filmer o serier! Jag såg att Brokeback Mountain börjar nu på Canal +Film 1, den kanske man ska orka se. 

Har ju faktiskt fortfarande ont i halsen, så nu ska jag löka!


Tja! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 18 nov 10:15


Nu när vårat vardagsrum har blivit ommålat så måste man ju skaffa sig lite nya gardiner osv :) Sammets-gardiner it is! Vita. Tror det kan bli bra, hoppas det iaf! Och två vita sammetskuddar till soffan. Slog till på en vit kruka också, har spana...

Av jempa - Fredag 17 nov 18:05


Blev apless på mitt ljusa hår och kände för en förändring. Syrran hjälpte mig att färga hela huvvet i en guldbrun färg. När man går från blond till brunett är det viktigt att det är lite röda pigment i den bruna färgen, annars finns risken att det...

Av jempa - Söndag 5 nov 17:58


Det blev färgen Silverpil! Och vi är så nöjda med den färgen! Blev en otrolig skillnad i hela rummet. Vi har ändrat om lite, och passat på att rensat bort en massa onödiga kablar som har varit kvar sen vi hade projektor. Rensat bort en del annat o...

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se