jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2007

softa hela dagen!

Av jempa - 19 augusti 2007 14:07

Var ner på stan en sväng nu, kikade på Carlings lite, jag fick ju presentkort där när jag fyllde år. Jag ÄLSKAR presentkort, speciellt när man har lite peng på kontot. Då kan det vara värt mycket!

Hittade dock ingenting där, tänker nog vänta mer framåt hösten när alla snygga koftor o hoodies har kommit in, och nya jeans! Jag behöver nya JEANS!!

nu är det bara massa gamla kläder där som funnits hela våren o sommaren känns det som.

Har ju även presenkort på Bik Bok också, men där orkade jag inte gå in. Ska ta det senare i veckan :)  


Nu tänkte jag såhär, att eftersom jag varit ut en sväng idag (förutom imorse då när jag jobbade, som för övrigt gick kanonbra!) så ska jag ligga i soffan hela dagen o se filmer o serier! Jag såg att Brokeback Mountain börjar nu på Canal +Film 1, den kanske man ska orka se. 

Har ju faktiskt fortfarande ont i halsen, så nu ska jag löka!


Tja! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 22 sept 21:21


Klickade hem dessa tre supermysiga plagg från Nelly! I höst ska jag mysa runt i sköna klänningar och gosiga tröjor :) Vad tror ni om det? Ha en skön fredagkväll! Jag ser på Idol o dricker te, myys! Hösten är rätt bra ändå. ...

Av jempa - Söndag 17 sept 10:47


Äääntligen fick vi vårat soffbordet! På andra försöket kan man ju säga :) det förra hade ju märken i marmorskivan. Och efter att ha läst om hur man måste sköta marmor och hur lätt fläckar som vatten (!!), kaffe och kolsyra jättelätt fastnar och ger ...

Av jempa - Onsdag 13 sept 09:18


Ja hurrni. Vi hade ju beställt soffbordet som jag bloggade om i inlägget innan. Och redan efter 2 dagar fick vi sms om att det nu fanns att hämta (det skulle egentligen ta en vecka). Så på lördag eftermiddag (direkt efter att jag kommit hem från våra...

Av jempa - Torsdag 7 sept 10:22


Igår var jag och David ut till Mio, vi hade jättetrevligt faktiskt :) gick i lugn o ro o kikade på soffbord (vi hämtade även ut lampan som jag bloggat om här nedan). Vi har rätt lika smak så det underlättar ju när man ska köpa möbler. Det fick bl...

Av jempa - Måndag 4 sept 11:39


         På hösten vill man ju alltid fixa till hemmet lite, och ibland krävs lite ny inredning såklart :) Har kollat på den här mattan några ggr, och nu slog jag till! Den finns på Ellos och nu har dom en bra rabatt som ger 30% på valfri vara, ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se