jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2007

softa hela dagen!

Av jempa - 19 augusti 2007 14:07

Var ner på stan en sväng nu, kikade på Carlings lite, jag fick ju presentkort där när jag fyllde år. Jag ÄLSKAR presentkort, speciellt när man har lite peng på kontot. Då kan det vara värt mycket!

Hittade dock ingenting där, tänker nog vänta mer framåt hösten när alla snygga koftor o hoodies har kommit in, och nya jeans! Jag behöver nya JEANS!!

nu är det bara massa gamla kläder där som funnits hela våren o sommaren känns det som.

Har ju även presenkort på Bik Bok också, men där orkade jag inte gå in. Ska ta det senare i veckan :)  


Nu tänkte jag såhär, att eftersom jag varit ut en sväng idag (förutom imorse då när jag jobbade, som för övrigt gick kanonbra!) så ska jag ligga i soffan hela dagen o se filmer o serier! Jag såg att Brokeback Mountain börjar nu på Canal +Film 1, den kanske man ska orka se. 

Har ju faktiskt fortfarande ont i halsen, så nu ska jag löka!


Tja! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se