jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2007

WOW!!

Av jempa - 26 juni 2007 18:05

Läste ju som sagt (eller skrivet kanske jag ska skriva) Vecko Revyn nu, och fick se att The Sims har kommit ut med ett nytt spel. Nämligen; The Sims 2 H&M Fashion! hallå alla brudar, fixa hem e där spelet nu! För det gör jag iallafall! :D (Ett minus är väl kanske att man måste ha The Sims 2 också, för att kunna spela det här nya spelet.)


 
 
sandra

sandra

26 juni 2007 18:42

Heej!
Jag fick också nyaste Veckorevyn hem idag :-) prefket när man e sjukling!! Hihi. Kul med SIMS. Äkta Stödekänsla när mans att o spelade det hemma på skruttdatorn..haha. Sakanr dig men snart ses vi! Önskar du dej något speciellt? Puss!!

http://sandrish.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

26 juni 2007 23:12

Åå coolt. Vill ha :) japp allt bara bra! Hörde att vi gärna fick komma förbi hos dej när du fyller år, skojj ju!! kram

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido