jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 juni 2007

Yeay!

Av jempa - 6 juni 2007 18:56

Har äntligen fått tag på Carmen Electras 5e dvd nu. Hip Hop-dans! Verkar inte heller vara alls lika mycket striptease i den dvdn. Dessutom är det ju roligare att dansa "riktigt" =) Så det ska bli kul att prova den o se om den e nå bra.

Har träningsvärk idag sen i förrgår då jag körde hennes andra dvd; fit to strip. Det var en timmes workout. Tränade hela kroppens större muskler.

Det var mycket givande men kanske inte lika mycket fettförbrännande som hennes första dvd (Aerobic striptease). Det e ju faktiskt riktigt jobbigt att dansa, fast man kanske inte tror det =)Men nu måste jag duscha och sen blir det Beck - Den japanska shungamålningen.

 
 
Nina

Nina

7 juni 2007 06:56

F å jag såg också den Beck igår. Den va inge bra alls. Sävelfilm!

http://lippan.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

7 juni 2007 08:46

Jag är också grymt sugen på att testa hennes 5:e dvd i serien, för jag gillade inte riktigt den första. Men hip hop verkar kul! Berätta gärna vad du tycker om den!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

7 juni 2007 11:54

Ah, var typ inne i city... men var ju med R kusins (fd?) kille och åkte runt.. Han skulle lämna bilen i stan nämligen och ville ha sjuss..
Men klart att vi måste ses snart! Helt klart att vi måste ses snaaart!

http://Therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido