jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2007

Av jempa - 5 maj 2007 18:29

Såg den här snygga tårtspaden i ELLE Interiör som jag köpte igår. Och fastnade helt och hållet för den stilrena och coola designen! Och eftersom vi inte har någon tårtspade i det här hushållet så blir man ju lite sugen på att beställa =) Men det får isåfall bli nån annan månad!

Av jempa - 5 maj 2007 18:01

Sis och F skulle dra och fiska idag så jag och David fick va lite hundvakt. Så blev en prommis med Diesel, och efteråt lite mys med honom :) (Var så himla kallt idag så var tvungen att använda vinterjackan igen, blää. )Käkade lite sockerkaka som sis hade bakat igår, och Pepsi till. Diesel tog ett tuggben och la sig på sängen och softade =) Tror han uppskattade våran lilla visit faktiskt. Han fick några Frolic´s också, han sa att det var gott.

Så efter 40 minuter sa vi hejdå till vovvsingen och begav oss till "Classes", köpte 2 brännbara CD-skivor.

Sen har vi bara varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. Vi slumrade till och sov 45-60 minuter förut, det var skönt =)

Davids päron var hit också, drack lite kaffe och E lagade mat till oss, haha =) Det var snällt! Och gott blev det!


Jag är sugen på att köra ett litet Spiderman-maraton ikväll. Dvs se Spiderman 1 och 2, så man kan se 3an nån dag! Tror att jag har sett 1an iallafall, men det var länge sen så har ju helt glömt bort den. Men får se vad David säger =)

Av jempa - 4 maj 2007 15:28

yeah bah =) I am so fucking bored. Ne men asså, håller på o tvättar jag, väldans mycket tvätt blev det den här gången. No good.  I dont like tvätt. Hungrig är jag åxå! Det blir stuvade makkisar och köttisar till middag. Samma maträtt som jag åt första gången hemma hos Tessan i deras nya hus :)  Så ni vet bah =)

Känner mig dampovisch idag!! Tror jag måste göra något! Annars får jag spunk eller nåt =) Efter tvättningen ( ja jag vet, sämst o boka tvättid en fredag men vad ska man gö när alla andra dagar e upptagna 1 vecka framåt) så ska jag köra ett aerobicpass har jag bestämt mig för! Kanske jag inte är så dampig längre =)


Sköööönt med helg tycker iallafall jag! O nu ska jag börja med fooden!


Bye bye 

Av jempa - 3 maj 2007 20:13

Var hem till Netta och Olle idag. Morsan var där å (hon sover över där nån dag i veckan), så jag o mammi drack kaffe (Olle drack saft, han e 9 bast.) o åt lite kakor, dammsugare och munk. Mumsigt va det! Jag lärde Olle att säga Fucking boring. Sen så sa jag att han kunde säga det till sin lärare när dom har lektion. Jag måste vara världens bästa moster? :)


Sen när jag gick hem såg jag en stackars and vid sidan om järnvägsspåret. Och så är det ju ett staket där så stackaren kom inte ut :( Tyckte så synd om henne! Men hoppas hon hittar ut iaf så småningom!


Har precis kört ett aerobics-pass! Känns grymt skönt! Har ju haft träningsvärk sen i Måndags då jag körde workoutpasset i 30 min! SHit va jobbigt de var alltså! Har typ inte kunnat gått nerför trappor, har sett ut so, och känt mig som en gravid :D Tror jag missade stretchen i slutet av dvd´n, haha, o det misstaget lär jag INTE göra om igen =)

Men nu blir det dusch iallafall!

Av jempa - 2 maj 2007 18:09

Ja, har varit hos frisören igen (ja, jag har faktiskt fått klippkort där, haha, efter 10 ggr får jag en valfri produkt ur Sebastians sortiment, hihi).

Det blev slingor denna gången :) . Och ja, visst blev det väl lite skillnad? Dålig bild kanske, för tycker ändå det t.o.m e lite ljusare irl än på bilden. Eftersom jag var så pass mörk innan så blev det inte så kraftigt ljust på en gång. Men kanske framåt sommaren så kan man slänga i ännu ljusare slingor.


Ja, känns iaf skönt med liite förändring :) Och frippan trivs jag fortfarande super med!


Av jempa - 1 maj 2007 15:13

Lilla jempa håller på o bakar minsann :) Den är i ugnen nu o gräddas. Börjar lukta rätt gott! Morotskaka ligger lätt på min top 5-lista när det gäller kakor :D Grymt smarrigt.

Sen ska den få svalna lite innan jag kan smöra på glasyren. Kanske någon vill komma på en kopp kaffe och kaka ikväll? =)  

Av jempa - 1 maj 2007 12:55

Idag är det ett år sedan jag reggade mig på den här sidan. Och har nästan bloggat varenda dag. Shit va fort tiden går alltså!


Har precis sett ett One Tree Hill-avsnitt, det var bra! :)

Känner för att göra något idag men vet inte vad det skulle vara. Allt är ju nästan stängt idag också. Blir iallafall tacos ikväll, och förhoppningsvis nån bra film att se. Imorrn är det back to work igen. Boring :/

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards