jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 april 2007

rensning av garderoben

Av jempa - 21 april 2007 18:44

Städade och rensade lite i mina garderober idag! Plockade undan alla koftor och tjockare tröjor och la dom både höögst upp i garderoben och lääängst ner. Skönt att få plocka fram linnen och toppar =)

Så nu är det snyggt där igen! Slängde några plagg också, och så vart det en påse med kläder som jag tänkte att Davids lillasyster skulle få kolla igenom =) Kanske finns något hon gillar där! Är ju snygga kläder, men som man lessnat på och som jag vet att jag inte kommer använda.

Jag har en liten regel för att det ska bli lättare att slänga/ge bort kläder- har jag inte använt det på 1 år så lär jag inte använda det framöver heller. Jag har iofs rätt lätt för att slänga saker ändå =) Tycker det bara är skönt! :D

David gick igenom sina underkläder också, så blev en liten rensning för han med (hihi, jag snodde åt mig ett par Frank Dandy camo-kallingar som krympit i tvätten!). Underkläderna är faktikt något som man lätt glömmer bort att gå igenom ibland. Inte lika roligt att köpa nytt kanske, men skönt med en uppfräschning =)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido