jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 8 april 2007

sjukis

Av jempa - 8 april 2007 17:36

Ja, nu känns det ganska defenitivt - jag är sjuk. Försökte sova men gick inte, hostade och har ont i kroppen och ögonen svider. Tog tempen också, har lite feber men inte mycket *skönt*Har snart tagit dagens max-dos av Enchinacea också, ska ta en till strax. Det får blir dagens sista. Jag vill inte bli sjuuuuk! Hoppas jag är bättre imorgon.Förut idag mådde jag faktiskt helt okej, orkade gå till Pressbyrån för att köpa 2 Bingolotter till mig o David ikväll (haha, ja vet, men va fan, det är typ Guldkväll eller vad de heter!).Har inte ätit någon mat idag, ingen aptit direkt. Men vi ska beställa hem lite kinamat ikväll. Kanske får en att bli lite piggare! :)Ne, jag ska se ännu ett avsnitt av One Tree Hill nu.Usch vilken trååååkig Påsk-helg jag haft :(

 
 
sandrish

sandrish

9 april 2007 16:47

Krya på dig gumman!! Love you!

http://www.sandrish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 8 april 21:15

Har inte visat er mina senaste fynd från Lager157! Har jag förresten sagt hur mkt jag älskar den affären?? ;) Jason behövde t-shirtar. Så fyndade (dom kostar lixom 30-40 spänn st!) en del därifrån. Blev även en fleece för 80 kr o shorts för sa...

Av jempa - Måndag 5 april 20:39


Det här fick Jason i sitt påskägg av mormor o morfar. Så snällt! Tror jag blev gladare än han, haha :) Men PoP älskar man ju! Så mkt fint och bra kvalitet! Och nya regnvantar behövdes verkligen! Det tackar vi för! ...

Av jempa - Söndag 4 april 20:17

Tvättade både madrasskydd och spjälsängsskyddet idag och bäddade sen med det nya påslakansettet till Jason. Blev så gosigt! Ville lägga mig där i själv, höhö :) Våran plan är att så länge han inte gör några försök att klättra över sängen så får...

Av jempa - Fredag 2 april 17:39

Köpte dessa stövlar o sneakers till Jasse i veckan, dom kommer från Stadium Outlet. Bägge kostade 150kr/st, hur bra?! Lixom 300 spänn för två par! Asnöjd jag :) Speciellt bra pris för ett par Viking-stövlar tror jag, kändes som ett fynd! Dock f...

Av jempa - Måndag 29 mars 20:21


Pannkakor blev det till lunch idag. Det var i lördagskväll som Jason började snörvla och hosta lite, och förkylningen hänger kvar så idag och imorgon är det jag som vabbar. Är han inte frisk nog för föris på onsdag så får David ta över vabbande...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se