jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2007

Av jempa - 17 februari 2007 15:55

Jag har inte sett ett ända avsnitt av den serien. Men alla säger den är så bra? Så jag blir nästan sugen på att köpa säsong 1-boxen :) Roligt med boxar tycker jag! Och snyggt ät det att ha i tv-bänken åxå! hihiMen jag tror jag ska se några avsnitt nu iallafall, för o se vad det är man tänkt köpa! ;)

Av jempa - 16 februari 2007 18:16

Var på systemet idag efter jobbet o köpte lite vin. Kan vara bra att ha i helgen. Blev ett märke som vi aldrig provat förut; Hidden Rock. Hoppas det e gott =)Fick även WESC-tischan idag. Najs najs =) Davids skor som han hade beställt var GRYMT snygga åxå. Hans snyggaste par hittills, lätt :)Var på stan med Madde nyss åxå, hon köpte en snygg munkjacka från WESC (mycke WESC i mina bloggar nu tycker jag). O jag hittade ett snyggt Lady Soul-linne som ja vill ha, får köpa när jag får lön för nu är jag fattigast i stan!

Av jempa - 15 februari 2007 20:13

Läste i nyaste cosmo idag att Max Factor har kommit ut med en bra lip plumper, för bara 115 kr. Så den borde man ju testa tycker jag =)Annars så har väl dagen mest lökat på.. Nu är mobilen min både reggad och laddad med lite pengar iallafall. Men nummerflytten kommer inte ske förrän 5e Mars, rätt segt.. Så får ha två mobiler så länge :)Davids mamma var precis här o drack en kopp vaniljkaffe =) Trevligt :)Imorgon är det F R E D A G

Av jempa - 14 februari 2007 21:16

Det är säsongspremiär nu ikväll! Ska se =) Alla hjärtans dag idag också :) Fick presentkort på Bik BOk av älsklingen! Han fick en marinblå piké tischa av mig =) hihiMen nu Top Model!Btw, hämtade ut mobben min idag, den verkar bra! :D Men Halebop e så grymt sega så jag har inte kunnat registrerat kortet mitt än förr jag har inte fått smset med mitt lösen än så jag kan inte logga in på sidan för att kunna ladda kortet.. Blää..segt!Aja, natti!

Av jempa - 13 februari 2007 21:27

Jag och älsklingen behöver en större säng! Det känns som prio 1 nu på listan efter att jag köpt mobil!
Vi sover lixom i min gamla säng nu på 120 cm. Och även att vi delar på ett täcke, men det går iofs bra! Bara mysigt =) Tror vi har ett till täcke i nån garderob..menmen skitsamma! En bredare säng vore så grymt skönt!

Den här sängen från Mio e grymt snygg, tycker ja! Vill haa!

Av jempa - 13 februari 2007 19:52

Såg att Asos har börjat tagit in WESC-kläder nu, kulkul =) Och Kirsten Dunst verkar ju gilla märket å!Jag hade fått avin idag att mobilen kommit! Men kan inte hämta ut den förrän tidigast imorgon kl.16, lite drygt men gick ändå väldigt fort eftersom jag beställde den i söndags..eller lördags.. *dåligt minne* =)Nu är det Gilmore Girls! Tja!

Av jempa - 12 februari 2007 18:51

Jag tycker att Topshop kan ta och börja leverera beställningar till Sverige också! Finns ju så många snygga toppar och andra plagg där på hemsidan! Eller så kan kanske Topshop öppna en butik här i stan! :DSåg föresten idag att Nilson ska öppna den 1 Mars här i city, naaajjjs! Sånt gillar jag :)

Av jempa - 11 februari 2007 18:07

Har varit hemma hos Davids föräldrar idag och käkat middag, oxfilé och pressad potatis, gott!
Satt lite i deras massagestol också :D Himla skönt! Känns EXAKT som att det är någon som står bakom och masserar! Sjukt bra =)
Jag valde "knådning" efter ryggraden och upp mot axlarna. Underbart skönt och kändes bättre i axlarna efter bara några minuter.

På vägen hem gick vi in på OK Q8 för jag skulle hämta ut paketet från Cosmopolitan. Fick ju Paris Hiltons parfym på 30 ml som premie.
Den luktar gott =)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards