jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 februari 2007

Hemma igen

Av jempa - 4 februari 2007 17:53

Kom hem för nån timme sen från kalaset i Stöde. Vi fick grekisk mat =) med vin till *mums* Och till efterätt den här tårtan som var jättegod. =)Fick även med mig en matlåda hem med rester som blev över, hähä, sånt e bra när man har varit i Stöde =) Slipper man fundera över vad man ska äta på jobbet imorgon *skönt*Mamma fick en tulpan-vas, 30 tulpaner, Lancome Dagcreme, Lancome parfym och Lancome Juicy tubes, av oss =) Nu har jag diskat och gjort massa fint i köket så nu ska jag slappa och kanske se Over the hedge =) Inte blivit av att jag sett den på hela helgen, så ska nog se den nu!Ciao!

 
 
Tessan

Tessan

5 februari 2007 07:56

Hälsa mamma din grattis på födelsedagen :D

http://therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Skiman

5 februari 2007 08:49

Det var väldigt lyckat att du fick med min blixt, bra tajming. Ser du mitt brosch som har dykt upp från ingenstans :-), är det kanske en ängel?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido