jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 januari 2007

Min helg i Stockholm!

Av jempa - 14 januari 2007 20:23

Fredag: Jag åkte 07.45 med bussen från Sndsvall. Jättelite folk på bussen så jag satt längst bak o bara slappa! Jag kom ner vid 12.10-tiden Sandra mötte mig på T-centralen =) Vi åkte först hem till henne med mina saker, sen drog vi ner på stan på en gång. *shopping shopping!* Köpte en jättefin kortärmad hoodie från Bik BOk med rådjur på (bloggade bild på bl.a den för några inlägg sedan) och en tröja från Gina Tricot! Sen så käkade vi på Max, var grymt gott! Var in en sväng på Topshop åxå, men fanns inte alls lika mycket fint där i butiken som på hemsidan, och det var ju lite synd. Efter vi ätit på max så drog vi hem till Sandra igen. Vi softade och såg några O.C avsnitt, hon har alla boxarna så blev en hel den O.C-tittande i helgen :D *gillas*Sen såg vi på Lets Dance, och Sandra gjorde en jättegod pasta sås med skinka o champinjoner och pasta till såklart! gottigt =)Sen kollade vi på några till avsnitt av O.C och somnade runt 01.30-tidenLördag: Vi vaknade vid 09.30, käkade frukost, scones! gott =) Och blev tokmätt båda två, drog ner på stan igen, shoppade =) en A-linjeformad brun tröja från H&M Trend blev det, och halsband från Glitter. Är osäker på om jag ska lämna tillbaka halsbandet.. får se! Det var ju fint, men upptäckte att det fanns typ likadana på H&M för billigare peng =)Gick in på The Body Shop åxå och köpte en ny Body Butter, Papaya blev det! Köpte även en liten present till David =) Fotkräm för extremt torr hud =) Så den blev han glad över.Sen så bokade vi 2 biljetter till The Holiday som vi skulle se på Söder. Drog hemåt, på bussen ringde Sandra pizzerian o beställde 2 calzone åt oss som vi tog med oss hem till henne. Smarrigt =) Spelade lite på Sandras 8-bitars Nintendo (kuuuul!) innan vi drog till bion som började 21.15 Gryyyymt mysig film! Ska köpa den så fort den finns ute på DVD. =)Vi var hemma typ 23.45 Så vi såg några O.C avsnitt till, hih =) Sen somnade vi runt 02.Söndag: Dags att åka hem :( Jättetråkigt. Helgen har gått jättefort! Vi hann iaf se ett O.C avsnitt innan vi var tvungna att dra till T-centralen vid 13-tiden. Det var jättelite folk på bussen den här gången åxå, så jag satte mig på samma ställe såklart, längst bak :D Skönt att kunna sträcka ut benen.Var snökaos efter Gävle hela vägen hem, så bussen var försenad 20 minuter, men de gick bra ändå. Har man en iPod så funkar det mesta =)Ja, nu e det väl dags att sova snart, för imorgon är de jobb igen! Boooring!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se