jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 2 januari 2007

fett me hungrig

Av jempa - 2 januari 2007 15:58

Sitter hemma hos sis nu, bytte buss o åkte direkt hit efter jobbet. Hon var tvungen att klämma fast några ploppar åt mig (som löshåret sitter fast i). Hon sitter här breve nu o äter köttbullar o stuvade makkisar. Fy farao va jag blir sugen! O man får inte smaka heller.. "för hon har gjort ett matschema denna veckan o då ska hon ha resterna en annan dag, HHAHAHA" - Sis.Ja,de e hygglo de =) ne, men jag ska nog ta o göra det till middag ja me tror jag, David gillar inte köttisar, men de gör jaag! så han får väl äta bara stuvade makkisar eller nåt, hihi :D *snäll*"Jag e sugen på julmat, revbensspjäll o Janssons" - Sis haha, medans hon sitter o äter dessutom, rolig :D

 
 
Ingen bild

Nina

2 januari 2007 21:41

Tänkte faktiskt skicka med dig en bytta makkisar men jag ville inte låna ut matlådan ;) MO HA HA HA :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido