jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2006

Av jempa - 18 november 2006 17:37

Plankstek är ju bra gott det! Jag o David käkade det på Jops idag! =) Ska se Djävulen bär Prada ikväll tror jag!Och imorgon börjar stan äntligen ha söndagsöppet så jag ska gå o kika efter en fin vinterjacka =)

Av jempa - 17 november 2006 19:20

Ja, söta va?! Köpte dom igår :D

Av jempa - 17 november 2006 17:26

Det e jobbigt att vänta på saker! Väntar bl a på att mina stövlar som jag beställde från La Redoute ska komma, dom e väääldigt sega må jag säga! Var ner på stan idag efter jobbet o skulle köpa den där munkjackan som jag lagt undan på Bik Bok, men kön gick nästan igenom hela butiken, så jag hade varken tid eller ork att stå i den.. lite synd eftersom jag hade fått 50% på munkjackan idag.. Jajja, så kan de bli! Är så himla trött så jag tror jag måste sova en sväng, o sen ikväll blir det lugnt för hela slanten! Ska se lite Idol o lite O.C hade jag tänkt =)

Av jempa - 16 november 2006 21:17

Idag så invigdes det massor me nya butiker här i stan! Riktigt najs tycker jag dårå som e typ en shopaholic light ;) Jag o sis rusade självfallet först till Bik Bok. Där fick man ta det man kom åt ungefär för det var PACKAT med folk där. Så blev en blå/lila mysdress o en munkis =) Sen när ja stått i den där lååånga kön o fått betala o så, så ser jag ju den där munkjackan som jag var ute efter, så fick tag i camilla som var jättesnäll o la undan den åt mig tills imorgon ;) Nu har jag precis duschat och är helt färdig i kroppen! Så ska ta på mig mysdressen o se ett avsnitt av O.C innan jag ska sussa!Godnatt på er!

Av jempa - 15 november 2006 18:25

har precis lagt över resterande avsnitten av O.C säsong 3 på xboxen, så nu ska jag slappa i sängen o se några avsnitt tänkte jag =) Ganska skönt!Åt pannkakor till middag idag, med grädde o jordgubbssylt! Ska de va så ska de va riktigt! ;D Grymt gott, synd att man blir mätt så fort bara!

Av jempa - 14 november 2006 18:52

Idag fick jag och David en julgran av hans föräldrar! hihi =) De va snällt tycker jag! Så slapp vi ju köpa en lixom (jag som vill ha en mest kanske, hehe) =) Men har alltid haft julgran varenda år som man bodde hemma, tycker ju de e ganska så mysigt =) Jag har lite småont i halsen, haft det några kvällar nu.. inge bra..så jag ska ta lite vitaminbrus o se på några O.C avsnitt =)

Av jempa - 13 november 2006 18:59

Inatt klockan 00.01 startade försäljningen av Viktor & Rolfs kollektion på H&M´s hemsida. Jag kollade alldeles nyss, o alla plagg var ju självklart slutsålda. Inte för att jag hade velat beställa nåt, tyckte de mesta var för "damigt" för mig..var nog för 35-åringar o uppåt känns det som. Såg på H&M i stan idag att det fanns en hel del plagg från kollektionen kvar, (förmodligen e de folk som lämnat tillbaka kläder som inte passade, som bara tokshoppade i Torsdags utan att prova). Såg iofs ett sött, svart linne som man ska sova i, men 250 kr kändes för mycket, iaf för nåt som bara typ David kan se, haha! Syrran hittade en stringtrosa hon! I hennes storlek, o bara en kvar, tuur!Tycker iaf Stellas kollektion för H&M förra året var mycket finare =)

Av jempa - 12 november 2006 16:27

Jag, David o Nina for till stöde idag. Farsdag lixom, så farsan fick några lotter, blev vinst på en av fyra. Alltid nåt :DVi fick smörgåstårta! Grymtigt gott kan jag lova er! ;) Sen kom olle (me familj)! Då jeklar blev de fart, hur kan en 8åring (snart 9!) ha så himla mycket energi? :D Men alltid kul o busa med han =) Som ni ser så e vi ju typ lika långa, haha, men så är det när man e kort! Även att han har storlek 37-38 i skor, haha, o jag har 37. Jag har sagt åt han att han kan låna mina stövlar med klack, men de vill han inte.. I wonder why... hihi O som ni ser så har jag ju färgat håret som jag skrev om för nån dag sedan, o de där ska då alltså föreställa färgen "blont" så ni vet ;D skumt.. ja, jag ser skum ut på bilden men det e smällar man får ta! ;DFotade lite på det nya badrummet o den nya duschen, den var hyffsat maxad! Massa olika små munstycken så man kan få massage, verkar najs!ne, puss på er!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards