jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2006

Persbrandt

Av jempa - 27 oktober 2006 22:55

Såg på 45 Minuter förut, dokumentären med Mikael Persbrandt. Jeklar va snygg han är! Blev helt kär när jag sett klar den, haha :D Snart sovdags, imorgon kanske man ska införskaffa sig en ny bärbar dator :) Den som lever får se!Puss

 
 
B P I

B P I

27 oktober 2006 23:27

Haha Herr Persbrandt är inte o leka med direkt.
Visst ser han bra ut, men det jag gillar med honom är att han har pondus. Han är manlig helt enkelt =)

http://bollen.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

28 oktober 2006 11:42

om man säger som så... det gjorde inte direkt ont att få dit den..gick asfort.. han inte ens märka vad som hände... och sen satt den där.. blödde inget (åtminstonde inte vad jag såg.. kanske inne i hansken isf) men däremot när ragnar skulle dra ut den.. gjorde asont.. så la mig på golvet med bena högt och han fick klippa av piggarna med tången samt sen dra ut den.. Urscha.. Otäckt va det.. o ont gör det nu.. samt att fingret svällt till ett halvt extra *asg*

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se