jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2006

Av jempa - 19 augusti 2006 21:12

Eftersom det var sånna rövarpriser på Löruddens Restaurang så drog vi på Bergafjärdens camping o käkade istället :D Nästan alla bord var upptagna, så det var ju en del folk där. Men vi hittade ett iaf :)Bergafjärden är så mysigt! Får nostalgikänslor varje gång jag är där! Jag, mamma, pappa o syster campade ju där nästan varje sommar när jag var liten. Så många minnen som finns kvar därifrån :) Myyysigt!Det blåste litegrann dock, så vi drog nästan på en gång efter vi ätit. Men gott va det! Blev varsin hamburgertallrik. Sen åkte vi på ICA i Kvissle och småhandlade lite.Så inatt ska vi åka o hämta dom ute i Lörudden igen. Men nu blir det film tror jag, Van Veeteren - Kvinnan med födelsemärke, isåfall.

Av jempa - 19 augusti 2006 21:09

Jag o David skjutsade hans mamma Ewy och hennes kompis ut till Lörudden som ligger vid Njurunda ungefär, dom skulle på tjejfest där =) Sen när vi lämnat av dom gick vi o kikade lite där i Skärgården, grymt fint. Fanns en restaurang där åxå faktiskt. Fast lite väl överpriser tyckte vi, typ en räkmacka för 79 kr, haha. Men fanns skitmysiga stugor där! Riktig skärgårdskänsla!

Av jempa - 19 augusti 2006 16:25

Det är ju lite konstigt faktiskt att jag inte har fått H&M´s sommatr/höstkatalog! När man är medlem ska man väl få en katalog automatiskt?aja, jag får nöjja mig med internet, finns ju en del fint :) Men allt som är i katalogen finns väl inte med på internet? Eller?Kanske får ta och beställa en!Jag och David ska snart åka iväg o skjutsa Davids föräldrar till nåt ställe som jag glömt bort vad det heter. Sen ska vi hämta dom igen inatt vid 01-tiden. Kanske blir en film ikväll! O käka sig en liten köttbit o pommes, tror jag :) Gottigt

Av jempa - 18 augusti 2006 23:36

Zara ska öppna en butik på 2000 (!!) kvm här i Sundsvall till hösten. Det gillas! Kommer bli värsta shoppingstaden ju ;) Kul med massa nya butiker tycker jag!


Ikväll följde jag med Therese och Ragnar på Selånger Marknad. Köpte lite godis och 8 stycken strumpor :) just ja, köpte ett moppgarn åxå, behövde nytt.. så man kan skura golvet.. Kan ju va bra ibland kanske =)


Ska dit igen på söndag med David, tror jag. Då ska vi köpa massa kryddor =)

Av jempa - 17 augusti 2006 18:19

Jag är lite sugen på att färga mitt hår i en blond nyans, nu när jag har blivit rätt ljus pga slingorna och en del solblekning åxå. Kanske ska ta vara på det ett tag =) Så någon snygg ljus nyans hade jag tänkt mig, och sedan kanske göra nya ljusa slingor igen. Tror det kan bli fint :)

Av jempa - 16 augusti 2006 18:33

Det måste ju vara det roligaste tv-programet just nu! Programledarna är iofs alltid lika sämst, men klippen kan vara riktigt roliga ibland. Skrattar t.o.m högt minst en gång under varje program! Oftast flinar man ju bara, men här får man ju skratta riktigt, hehe.. Så AFV är nåt ni verkligen måste kolla in om ni inte gjort det. Folk kan verkligen vara riktigt puckade ibland :D jejje, 18.30 på Kanal 5 är det som gäller =)

Av jempa - 16 augusti 2006 18:08

Fick min fina väska igår som jag beställt, men den måste varit ett måndagsexemplar för den gick sönder (!!) när jag knappt hade provat den. Det var där den där nyckelringsknippan som gick av. Så jag skickade ett lite argt mail till företaget och skrev att jag ville ha pengarna tillbaka. Men när jag funderat ett tag kom jag fram till att jag ville byta till en svart ( http://www.shoppinglust.se/images/spybagblackbig.jpg ) istället, eftersom spännet som nyckelknippan sitter fast i ser annorlunda och mer stabilt ut på dom svarta. Aja, fick iaf ett par valfria solglasögon kostnadsfritt eftersom jag hade övervägt att byta väska istället. Så det var väl bra dårå.Valde dessa solbrillor, DG Crystal. Fanns inte så jättemånga att välja mellan men tyckte dom var snyggast :)Så nu får jag vänta på väskan igen, men det är det värt. Den var jäääätttesnygg!

Av jempa - 15 augusti 2006 20:51

Har varit en helt vanlig tisdag kan man säga. Tvättade lite kläder och mamma kom på ett litet besök. Hon diskade lite o så, det var bra :)Har varit jättetrött idag så blir nog sängen tidigt för mig ikväll.Natti natti på er! =)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards